64 kilometrelik konvoy Kiev'in dibinde! Uydudan göründü

Son dakika haberlere göre Ukraynalı yetkililer Rus zırhlı araçlarının zayıf noktalarını gösteren molotofkokteyli atma rehberi yayınladı, Kiev çevresindeki Rus konvoyunun ucu bucağı yok. Rus SIM kartları devre dışı bırakıldı, Putin ve çevresine uygulanan yaptırımlar çığa dönüştü. Almanya ve Fransa, NATO üyelerine ek asker gönderiyor.
 Tarih: 01-03-2022 08:59:59   Güncelleme: 01-03-2022 10:01:59
 64 kilometrelik konvoy Kiev'in dibinde! Uydudan göründü

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişiminde altıncı güne girildi, ağır kayıplar veren Putin'in birlikleri başkent Kiev'e doğru ilerlemeye çalışıyor. 

08.59 : Ukrayna’nın Ohtırka kentinde Pazar günü 70 Ukrayna askerinin hayatını kaybettiği açıklandı. Ukrayna’nın Sumi bölgesinin yöneticisi Dimitro Zhivitski, Pazar günü Ohtırka kentine düzenlenen bombardıman sonucu 70 civarında Ukrayna askerinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Zhivitski, enkaz altında kalan kişileri kurtarmaya yönelik çalışmaların sürdüğünü söyledi ve ekledi: “Fakat düşman da hak ettiğini buluyor. Çok sayıda Rus cesedi Kızıl Haç yetkililerine teslim edildi.”

08.10 : Rusya'nın Ukrayna'yı işgale girişmesiyle alarma geçen NATO, doğu kanadındaki ülkelere asker konuşlandırıyor. Fransız ordusuna ait C-130 askeri uçağı Romanya'nın Karadeniz kıyısındaki kenti Constanta'ya ulaştı.

Fransa Savunma Bakanlığı tarafından paylaşılan fotoğraflarda, Constanta'daki NATO üssüne gelen Fransız askerler ve cephanelikler görüldü.

PUTİN DAHA ACIMASIZ DAVRANABİLİR

08.05 : BBC Savunma Muhabiri Jonathan Beale, "Rusya, Ukrayna sınırındaki birliklerinin dörtte üçünü Ukrayna'ya gönderdi" diyor: "Öte yandan hava ve topçu saldırıları ise bugüne kadar sınırlı bir şekilde gerçekleşti.

Batılı yetkilileri Rusya'nın hâlâ Ukrayna hava savunmasını yok edemediğini, bu yüzden hava üstünlüğünü ele geçiremediğini söylüyor.

Ayrıca yetersiz hazırlık ve Ukrayna ordusunun beklemedikleri kadar direnç göstermesi nedeniyle işgal istedikleri hızda ilerlemiyor.

Bazı bölgelerde konvoyların benzininin bittiği aktarılıyor. Fakat Rusya işgalde daha fazla kuvvet kullanmaya karar verirse işler değişebilir.

Batılı yetkililer Pazartesi günü Rusya'nın Kiev ve Harkov'a yönelik top atışlarını sıkılaştırdığını paylaştı.

İlgili Haber Savaşın ortasına daldı! Dünya onu konuşuyor

Yetkililer kent merkezlerine hedef gözetmeksizin yapılan atışların sivil kayıpları artırmasından endişe ediyor.

İnsan hakları örgütleri Rusya'nın, pek çok ülke tarafından yasaklanan misket bombaları kullandığını aktarıyor. Rusya'nın işgalde karşılaştığı zorluklar daha acımasız davranmasına yol açabilir.

Rusya'nın Suriye'de ve öncesinde Çeçenistan'da yaptığı bombardımanlar, Putin Rusyası'nın askeri operasyonlarda hedefe ulaşmayı sivil ölümlerinden daha fazla umursadığını gösteriyor."

RUSLARA MOLOTOFKOKTEYLİ ATMA REHBERİ

07.55 : Ukrayna Savunma Bakanlığı, molotof kokteyliyle saldırmak isteyenler için Rus zırhlı araçlarının zayıf noktalarını Twitter'da paylaştı

Ukrayna Savunma Bakanlığı, Twitter hesabından paylaştığı infografiklerle Rus zırhlı araçlarının zayıf noktalarını gösterdi ve halka molotof kokteyli atarken bu noktaları hedef almalarını söyledi.

Ukrayna'da Rus işgaline karşı siviller de savunma faaliyetlerine katılıyor. Ukrayna hükümeti internet sitesinde molotof kokteyli ve el yapımı bomba hazırlama rehberleri paylaşıyor.

BBC muhabirleri de daha önce Ukrayna sokaklarında molotof kokteyli hazırlayan çok sayıda kişiyle karşılaşmıştı.

YAPTIRIMLAR ÇIĞ GİBİ

07.50 : Avrupa Birliği Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin'in sözcüsü Dimitri Peskov ve 6 Rus oligarkı Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısına verdiği destekleri nedeniyle yaptırım listesine ekledi. Mal varlıkları dondurulan bu kişilere seyahat yasağı getirildi.

Hakkında yaptırım uygulanacak 26 ismin yer aldığı karar AB Resmi Gazetesi'nde yayınladı. Kremlin sözcüsü Dmitri Peskov ve 6 oligark dahil olmak üzere Putin'e yakın isimlerle 10'u aşkın gazeteci de listede yer aldı.

AB yönetimi geçtiğimiz Cuma günü Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin ve Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un listede olduğunu açıklamıştı.

AB özellikle petrol grubu Rosneft'in patronu Igor Sechin, Transneft CEO'su Nikolay Tokarev, Putin'e yakın bir işadamı olan Alisher Usmanov, bankacılar Petr Olegovich Aven ve holding Alpha Group'un hissedarı ve kurucusu Mikhail Fridman ve işadamı Sergei Pavlovich Roldougin'i yaptırım listesine dahil etti.

ABD tarafında ise, Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki Rusya'ya enerji sektöründe yaptırım sinyali verdi. Psaki, Moskova'ya henüz enerji sektöründe yaptırım uygulanmamış olmasının bu tür yaptırımların masada olmadığı anlamına gelmediğini söyledi.

Sözcü Psaki, "Enerji yaptırımları konusunda henüz adım atmadık. Bu, enerji yaptırımlarının masada olmadığı anlamına gelmiyor. Ancak Avrupalılar özellikle doğalgaz fiyatlarının daha da artması olasılığından endişeli" dedi.

07.45 : Harkov'da Rus bombardımanından sığınaklarda korunmaya çalışan siviller yaşadıklarını BBC'ye anlattı.

Pazartesi günü Ukrayna'nın en büyük ikinci kenti Harkov, Rus roketlerinin hedefi oldu. Saldırıda onlarca sivilin öldüğü düşünülüyor. Saldırıyı kınayan Harkov Belediye Başkanı Igor Terekhov, yerleşim bölgelerinin hedef alındığını söyledi.

"Dört gündür bodrumda saklanıyoruz. Her şey daha kötüye gidiyor. Yiyeceğimiz bitmek üzere" diyen Alena, iki oğluyla birlikte dışarı çıkamadığını söyledi.

Svetlana ise Harkov metrosuna sığınmış. "Arkamdaki kadının bebek arabasında küçük bir çocuğu var. Bu koşullarda yaşamanın nasıl bir şey olduğunu tahmin edebilirsiniz. Bombardıman bitmek bilmiyor" diyor.

Maryana da şok geçirdiğini ve ağlamadan duramadığını söylüyor: "Bugüne kadar hiç dindar bir insan değildim ama artık dua ediyorum. Herkesten de Ukrayna için dua etmesini istiyorum."

Elena ve kızı ise bombardıman başlar başlamak Harkov'dan kaçmayı başarmış. "Bombardımanın sesiyle uyandık. Çok korkunçtu. Ukrayna halkına karşı yürütülen bu savaşın durmasını istiyorum" diyor.

ZELENSKIY UÇUŞA YASAK BÖLGE İSTEDİ

07.40 : Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya'nın Ukrayna topraklarına beş günde 56 roket ve 113 seyir füzesi ile saldırdığını açıkladı.

Zelenskiy Rus uçakları, füzeleri ve helikopterlerinin engellenmesi için Ukrayna üzerinde uçuşa yasak bölge talep etti. Bunu hangi ülke veya örgütün nasıl sağlayabileceği konusunda ise bir yorumda bulunmadı.

ABD Savunma Bakanlığı dün yaptığı açıklamada Ukrayna üzerinde uçuşa yasak bölge ilan edemeyeceklerini, böylesi bir adımın NATO'yu Rusya ile karşı karşıya getireceğini duyurmuştu.

Dünkü barış görüşmeleri sürerken Rusya'nın da bombardımana devam ettiğini belirten Zelenskiy, Rusya gibi savaş suçları işleyen bir ülkenin Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde daimi bir pozisyonu olmaması gerektiğini söyledi.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy dün akşam yaptığı halka sesleniş konuşmasında, Rusya'ya karşı savaşmak için Ukrayna'ya gidecek yabancılardan vize istenmeyeceğini açıkladı.

Zelenskiy Rusya'nın Pazartesi günü Harkov kentinde bir savaş suçu işlediğini de söyledi. Kentin top atışına tutulduğunu belirten Zelenskiy "Onlarca görgü tanığı, bunun yanlış hedefe yönelen bir bombardıman değil, sivillerin bilinçli bir şekilde hedef alınması olduğunu anlatıyor" dedi ve ekledi:

"Dünya çapında hiç kimse barışçıl Ukraynalıları öldürmenizi affetmeyecek. Bu kötülüğün bir an önce durdurulması lazım. Ekonomik olarak yok edilmesi lazım. İnsanlığın kendisini savunabileceğini göstermesi lazım.

Düşman için Kiev kilit öneme sahip. Elektrik üretim tesislerini kapatarak kentimizi elektriksiz bırakmak istiyorlar.

Başkentimizin savunmasını aşmalarına izin vermeyeceğiz. Aralıksız bir şekilde yüzlerce sabotajcı yolluyorlar. Hepsini etkisiz hale getiriyoruz."

07.35 : Almanya Baltık Denizi'ne Tornado tipi savaş uçakları ve bir gözetleme uçağı gönderdiğini açıkladı.

Almanya Savunma Bakanlığı'ndan bir yetkili, operasyonun güvenliği için daha fazla bilgi veremeyeceklerini belirtti. Almanya bundan birkaç saat önce de Baltık Denizi'ne dört savaş gemisi gönderdiğini duyurmuştu.

KONVOYUN UCU BUCAĞI YOK

07.30 : Yeni yayınlanan uydu fotoğrafları, 64 kilometre uzunluğunda dev bir Rus konvoyunun Kiev'e doğru ilerlediğini gösteriyor.

Pazartesi öğle saatlerinde çekilen fotoğraflarda konvoyun, başkent Kiev'in 27 kilometre kuzeyindeki Antonov havalimanı yakınlarına kadar geldiği görülüyor.

Fotoğrafları çeken Maxar Technologies şirketi, 64 kilometrelik konvoyda yüzlerce zırhlı araç, tank, top ve lojistik destek araçları olduğunu duyurdu.

Kiev'in batısı ve kuzeybatısına ait fotoğraflarda ise imha edilmiş zırhlı araçlar ve yıkılmış bir köprü gözüküyor.

ABD Savunma Bakanlığı, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali öncesinde sınır bölgesinde topladığı birliklerin yaklaşık yüzde 75'inin bu ülkeye girdiğini açıkladı.

Rusya'nın Pazar akşamından Pazartesi akşamına kadar Kiev cephesinde 5 kilometre civarında ilerlediği ve kente 25 kilometre kadar yaklaştığı duyuruldu.

Üst düzey bir ABD savunma yetkilisi, Rus ordusunun lojistik sorunlar ve Ukrayna ordusunun sert direnişi nedeniyle planladığı şekilde ilerleyemediğini söyledi: "Ukrayna ordusu cephaneliklerindeki her şeyi kullanıyor. Hafif silahlardan, karadan havaya fırlatılan füzelere kadar tüm imkanlarla Rusları yavaşlatmaya çalışıyorlar."

Yetkili, Belarus ordusunun da henüz Rusya'ya destek olmak için işgale başlamadığını ekledi.

3 milyon nüfuslu Ukrayna başkenti Kiev'den on binlerce insan geride kalan altı günde başka yerlere gitmeyi başardı. Ancak şehir nüfusunun büyük bölümü sığınaklar ve binaların bodrumlarında saklanıyor.

RUS DİPLOMATLARA SINIR DIŞI

07.25 : ABD'nin Birleşmiş Milletler'de görevli 12 Rus diplomatı ulusal güvenlik kaygıları sebebiyle sınır dışı etme kararı aldığı açıklandı.

Beyaz Saray sözcüsü Jen Psaki sınır dışı edilmesi kararı verilen Rus diplomatların istihbarat görevlisi olduğunu belirtti.

ABD'nin Birleşmiş Milletler misyonu da Rus diplomatların 'ABD'nin ulusal güvenliğine zarar verecek casusluk faaliyeti içinde olduklarını' söyledi. ABD'nin BM Büyükelçi Vekili Richard Mills “Bu diplomatlar sorumluluklarıyla bağdaşmayan davranışlarda bulundukları için ABD'yi terk etmeleri istendi” derken konu hakkında bir detay paylaşmadı.

Rus diplomatlardan ülkeyi 7 Mart'a kadar terk etmeleri istendi. Rusya'nın BM temsilcisi Vassily Nebenzia gazetecilere yaptığı açıklamada bu adıma karşılık vereceklerini belirtti.

UKRAYNA RUS SIM KARTLARINI DEVRE DIŞI BIRAKTI

07.20 : Ukrayna, Rusya'dan alınmış SIM kartların Ukrayna'daki telefon operatörleri üzerinden bağlantı kurmasına son verildiğini açıkladı. Ukraynalı yetkililer, "Cep telefonlarını kullanamayan işgalci güçlerin sıklıkla sivillerin telefonuna el koyarak arama yapmaya çalıştığını görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Ukrayna ordusu da Rus askerlerin kendi cep telefonları ve telsizleriyle iletişim kurmaya çalıştığını paylaşmıştı. Ukraynalı yetkililer, Rus askerleri tarafından telefonlarına el koyulan sivillerin derhal yetkililere haber vermesini talep etti, böylece hatların erişime kapatılacağını ekledi:

"Telefonunuza el konulmuşken bunu yapmak kolay olmayabilir ama telefonu olan bir komşunuzu bulun veya sabit bir hat kullanın: Devletimizin ve halkımızın güvenliği sizin atacağınız bu adıma bağlı olabilir."

07.15 : Cezayir'in ulusal petrol ve doğal gaz şirketi Sonatrach, Avrupa Birliği'ne daha fazla gaz gönderebileceğini açıkladı.

Sonatrach yöneticisi Tevfik Hakkar, Rusya'nın Avrupa'ya gaz akışını kısması durumunda Cezayir'den İtalya'ya giden Transmed boru hattına daha fazla gaz sevk edebileceklerini söyledi.

ABD de daha önce Rusya'nın gaz akışını kısması durumunda Cezayir'den AB'ye daha fazla gaz sevk etmelerini talep etmişti.

RUSYA YASAKLI TERMOBARİK BOMBA KULLANIYOR

07.10 : Rusya'nın ABD Büyükelçisi Oksana Markarova, Rusya'nın yasaklanmış olan termobarik bomba kullandığını söyledi.

ABD'li siyasetçilere bilgi veren Markarova, vakum bombası da olarak bilinen bu bombanın Cenevre Konvansiyonu'nda yasaklandığını belirtti.

BBC bu iddiayı bağımsız kaynaklardan doğrulayamadı. Termobarik bombalar geleneksel bombalardan farklı bir şekilde işliyor.

Yüksek basınçlı bir patlayıcı içeren bu bombalar çevresindeki oksijeni emerek güçlü bir patlama ve şok dalgası yaratıyor.

İnsan Hakları İzleme Örgütü Rusya'nın bu bombayı daha önce Çeçenistan'da da kullandığını belirtiyor. CNN kanalı Cumartesi günü Rus kenti Belgorod yakınlarında bir termobarik roket fırlatma aracı görüldüğünü haberleştirmişti.

BIDEN'DAN NÜKLEER SAVAŞ YORUMU

07.05 : ABD Savunma Bakanlığı'ndan üst düzey bir yetkili, Rusya lideri Vladimir Putin'in hafta sonu nükleer güçlerin hazır olması emrini vermesinin ardından Moskova'dan herhangi bir hareket görmediğini belirtti.

Pentagon yetkilisi ABD'nin, Rusya'nın nükleer tesislerinden nükleer kapasiteli füze güçleri ve denizaltılarına kadar her kabiliyetini yakından takip ettiklerini söyledi.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada da ABD'nin şu aşamada nükleer uyarı düzeylerini değiştirmek için bir sebep görmediği kaydedildi.

ABD Başkanı Joe Biden da Amerikalılar'ın nükleer bir savaştan endişe etmeleri için bir sebep olmadığını söyledi.

Dünyadaki nükleer silahların yüzde 90'ı ABD ve Rusya'da bulunuyor ancak bunların yalnızca bir miktarı konuşlu durumda.

07.00 : Rusya'nın Ukrayna saldırısındaki tüm gelişmeleri dakika dakika canlı blogla aktarıyoruz.

  Kaynak: www.milliyet.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER DÜNYA Haberleri
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 33 29 1 3 77 21 90 +56
2 Fenerbahçe 33 27 1 5 87 30 86 +57
3 Trabzonspor 33 17 12 4 56 43 55 +13
4 Beşiktaş 33 15 12 6 44 38 51 +6
5 Başakşehir FK 33 14 12 7 44 38 49 +6
6 Çaykur Rizespor 33 14 13 6 43 49 48 -6
7 Kasımpaşa 33 13 13 7 55 59 46 -4
8 Antalyaspor 33 11 10 12 38 38 45 0
9 Alanyaspor 33 11 10 12 43 46 45 -3
10 Sivasspor 33 11 10 12 40 45 45 -5
11 Adana Demirspor 33 9 10 14 49 44 41 +5
12 Samsunspor 33 10 14 9 37 43 39 -6
13 MKE Ankaragücü 33 8 12 13 40 43 37 -3
14 Kayserispor 33 10 13 10 37 47 37 -10
15 Konyaspor 33 8 13 12 34 47 36 -13
16 Gaziantep FK 33 9 17 7 37 50 34 -13
17 Fatih Karagümrük 33 8 16 9 37 42 33 -5
18 Hatayspor 33 7 14 12 37 46 33 -9
19 Pendikspor 33 7 17 9 37 68 30 -31
20 İstanbulspor 33 4 22 7 26 61 16 -35
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 31 22 6 3 70 27 69 +43
2 Göztepe 31 19 6 6 54 19 63 +35
3 Çorum FK 31 16 8 7 52 31 55 +21
4 Sakaryaspor 31 15 7 9 45 31 54 +14
5 Bodrumspor 31 14 7 10 39 21 52 +18
6 Kocaelispor 31 15 9 7 45 35 52 +10
7 Bandırmaspor 31 12 8 11 46 27 47 +19
8 Gençlerbirliği 31 12 8 11 37 30 47 +7
9 Boluspor 31 13 10 8 28 32 47 -4
10 Erzurumspor FK 31 11 9 11 28 27 41 +1
11 Ümraniyespor 31 10 14 7 34 42 37 -8
12 Manisa FK 31 8 11 12 38 37 36 +1
13 Keçiörengücü 31 9 13 9 28 38 36 -10
14 Şanlıurfaspor 31 8 13 10 28 33 34 -5
15 Tuzlaspor 31 8 14 9 32 46 33 -14
16 Adanaspor 31 9 17 5 24 44 32 -20
17 Altay 31 5 23 3 14 70 15 -56
18 Giresunspor 31 2 25 4 13 65 7 -52
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 34 24 5 5 76 29 77 +47
2 Van Spor FK 34 23 5 6 57 33 75 +24
3 Bucaspor 1928 34 20 5 9 51 24 69 +27
4 1461 Trabzon FK 34 19 6 9 64 35 66 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 34 16 8 10 47 29 58 +18
6 Ankaraspor 34 15 8 11 42 32 56 +10
7 Karacabey Belediye Spor 34 13 10 11 40 32 50 +8
8 Ankara Demirspor 34 14 15 5 37 38 47 -1
9 Beyoğlu Yeniçarşıspor 34 13 14 7 42 36 46 +6
10 Kırklarelispor 35 11 13 11 32 38 44 -6
11 Diyarbekir Spor 34 11 14 9 36 37 42 -1
12 Altınordu 34 10 13 11 40 34 41 +6
13 Hes İlaç Afyonspor 34 10 13 11 24 34 41 -10
14 Serik Belediyespor 34 10 14 10 29 37 40 -8
15 Nazilli Belediyespor 35 11 16 8 38 57 38 -19
16 Zonguldak Kömürspor 34 9 17 8 35 54 32 -19
17 Kırşehir Futbol SK 34 5 21 8 32 68 23 -36
18 Bursaspor 34 5 21 8 24 62 20 -38
19 Adıyaman FK 34 3 24 7 24 61 16 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 27 21 2 4 63 16 67 +47
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 27 14 6 7 39 25 49 +14
4 İnegöl Kafkas GK 27 13 6 8 35 26 47 +9
5 52 Orduspor FK 27 13 7 7 39 28 46 +11
6 Edirnespor 27 13 9 5 45 27 44 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 28 10 10 8 41 31 38 +10
8 Mardin 1969 Spor 27 11 11 5 36 32 38 +4
9 Artvin Hopaspor 27 9 11 7 33 28 34 +5
10 Karabük İdmanyurdu Spor 27 10 13 4 26 43 34 -17
11 Talasgücü Belediyespor 27 9 14 4 30 42 31 -12
12 Kırıkkalegücü FK 27 8 14 5 28 36 29 -8
13 Gümüşhanespor 27 4 13 10 23 45 22 -22
14 Malatya Arguvanspor 27 3 20 4 18 53 13 -35
15 Tarsus İdman Yurdu 27 2 22 3 19 82 9 -63
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 26/04/2024 Adana Demirspor vs Galatasaray
 27/04/2024 Kasımpaşa vs Samsunspor
 27/04/2024 Sivasspor vs Konyaspor
 27/04/2024 Fenerbahçe vs Beşiktaş
 27/04/2024 Hatayspor vs Başakşehir FK
 28/04/2024 Alanyaspor vs İstanbulspor
 28/04/2024 Pendikspor vs Kayserispor
 28/04/2024 Çaykur Rizespor vs MKE Ankaragücü
 28/04/2024 Trabzonspor vs Gaziantep FK
 29/04/2024 Fatih Karagümrük vs Antalyaspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 28/04/2024 Adanaspor vs Manisa FK
 28/04/2024 Boluspor vs Altay
 28/04/2024 Erzurumspor FK vs Çorum FK
 28/04/2024 Giresunspor vs Sakaryaspor
 28/04/2024 Göztepe vs Gençlerbirliği
 28/04/2024 Keçiörengücü vs Ümraniyespor
 28/04/2024 Kocaelispor vs Bandırmaspor
 28/04/2024 Şanlıurfaspor vs Eyüpspor
 28/04/2024 Tuzlaspor vs Bodrum FK
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 28/04/2024 Diyarbekir Spor vs Bursaspor
 28/04/2024 Ankaraspor vs Nazilli Belediyespor
 28/04/2024 Esenler Erokspor vs Adıyaman FK
 28/04/2024 Hes İlaç Afyonspor vs Bucaspor 1928
 28/04/2024 Karacabey Belediye Spor vs Altınordu
 28/04/2024 Van Spor FK vs Ankara Demirspor
 28/04/2024 Yeni Mersin İdman Yurdu vs Beyoğlu Yeniçarşıspor
 28/04/2024 Zonguldak Kömürspor vs Kırşehir Futbol SK
 28/04/2024 1461 Trabzon FK vs Serik Belediyespor
 28/04/2024 Ankaraspor - Nazilli Belediyespor Ankaraspor ligde evindeki son 17 maçında hiç kaybetmedi  Ankaraspor yenilmez
 28/04/2024 Esenler Erokspor - Adıyaman FK Adıyaman FK ligdeki son 19 maçında hiç kazanamadı  Esenler Erokspor yenilmez
 28/04/2024 Van Spor FK - Ankara Demirspor Van Spor FK ligde evindeki son 9 maçını kazandı  Van Spor FK kazanır
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/04/2024 Aliağa Futbol A.Ş. vs Kırıkkalegücü FK
 27/04/2024 Artvin Hopaspor vs 52 Orduspor FK
 27/04/2024 Ayvalıkgücü Belediyespor vs Edirnespor
 27/04/2024 Gümüşhanespor vs Kepezspor FAŞ
 27/04/2024 Malatya Arguvanspor vs Talasgücü Belediyespor
 27/04/2024 Mardin 1969 Spor vs İnegöl Kafkas GK
 27/04/2024 Tarsus İdman Yurdu vs Karabük İdmanyurdu Spor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI