Arda Turan: Futbolculuğumda olduğu gibi hocalıkta da devrim yapmak istiyorum

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından depremzedeler için yardımda bulunan Arda Turan ile Burak Yılmaz, geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülendi. Altyapısından yetiştiği Galatasaray'ın forması altında profesyonel futbol hayatına nokta koyan Arda Turan, teknik direktörlük kariyeri hakkında konuştu.
 Tarih: 23-03-2023 00:12:13   Güncelleme: 23-03-2023 00:32:13
Arda Turan: Futbolculuğumda olduğu gibi hocalıkta da devrim yapmak istiyorum

A Milli Futbol Takımı'nın eski yıldızları Arda Turan ile Burak Yılmaz, önceki gün Etiler’de yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. 42 milyon TL'ye aldığı yeni aracına geçen Arda Turan ve Burak Yılmaz, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, ülkemizde yaşanan deprem felaketiyle alakalı konuştu.

"ARDA'YI GÖRMEK MORAL OLDU"

Çok üzgün olduğunu ve zor bir süreçten geçildiğini belirten belirten Burak Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

Çok çok üzgünüz bu aralar yaşanan olaylardan dolayı. Somut olarak bir şey yapamıyoruz yurt dışındayız diye. Arda'yı gördüm özlemişim, moral oldu bana da. Hollanda'da da 100 milyon euro civarında para toplandı. Elimizden geldiğince yardım topladık bizler de. Allah razı olsun herkesten. Bir ülkede herhangi bir sorun yaşanınca bizler de yardım edeceğiz.

"HEP BERABER TOPARLAYACAĞIZ"

Deprem felaketiyle ilgili Turan ise, "Allah hepimize sabır versin. Oradaki insanların psikolojik durumları çok önemli bizim için. Yine gideceğiz, bu sefer belki orada da bir maç yaparız moral olalım diye. İnşallah hep beraber toparlayacağız. Gün geçtikçe alışıyoruz ama insan nefsi unutuyor, gerçekçi olmak lazım. Gün geçtikçe çok farklı yerlere gidiyoruz. Bütün tedbirlerin alınması lazım. Evli ve çoluk çocuklu olunca daha farklı düşünüyor insanlar" şeklinde konuştu.

"HAYALLERİM ÇOK BÜYÜK"

Futbol kariyerinin ardından teknik direktörlük için de son hız ile çalışmalarına başlayan Arda Turan, iddiasını ortaya koydu.

Haberin Devamı

Ben doğru yerde, doğru zamanda başlayacağım hocalığa. En iyi şartlar sağlanmadan olmayacak. Hayallerim çok büyük, oynatmak istediğim de çok farklı ve çok büyük. Biliyorsunuz bizim ülkemizde spor ile ilgili birçok konusunda sabır zor bir şey. Biz buradayız, zaman ne gösterecek göreceğiz. Futbolculuğumda olduğu gibi hocalıkta da bir devrim yapmak istiyorum.

"NE YAPARA EN İYİSİNİ YAPACAKTIR"

Yılmaz ise yakın dostunu destekleyerek, "Arda ne yaparsa en iyisini yapacaktır. Bu işin mutfağından, kendi tırnaklarıyla kazıyarak geldi. Ben de eğitim alıyorum. Biz sıfırdan geldik bu günlere. Yavaş yavaş, emin adımlar ile ilerliyoruz" dedi.

Öte yandan Burak Yılmaz’ın ay yıldızlı tespihi dikkatlerden kaçmadı.

  Kaynak: www.milliyet.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MAGAZİN Haberleri
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI