Asfaltı yanlışlıkla kazmışlar! (Özel Haber)

Bursa’da Yenibağlar Mahallesi'ndeki gerçekleşen asfalt çalışmasında 1. Hicret Sokağı’nın asfaltı da kesildi. Yerine dökülmeyince taşeron firma çalışanlarının 'Yanlışlıkla kazıldı, özel mülk olduğu için tekrar yapamayız' denmesi vatandaşların tepkisine neden oldu.
 Tarih: 26-10-2020 10:56:23   Güncelleme: 26-10-2020 11:10:23
Asfaltı yanlışlıkla kazmışlar! (Özel Haber)

Sevinç Çelebi

 

Bursa’da Yenibağlar Mahallesi 1. Hicret Sokakta kazılan asfaltın tekrar yapılmaması vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşların “Düzgün asfaltı neden kestiniz” sorusuna “Yanlışlıkla kesildi, tekrar asfalt dökemeyiz” denildiği iddia edildi.

İşte bshaberler’e yansıyan vatandaş şikayeti:

“Yenibağlar Mahallesinde ikamet ediyoruz. Mahallemizde (Pazar yeri civarında) asfalt olmayan bir çok sokağa asfalt çalışması yapıldı. Bu esnada yamalı olan ara sokakların girişleri de kazınıp yeniden yapıldı. Ancak 1. Hicret Sokakta yamalı yer kesildiği halde yeniden asfalt dökülmedi. Belirtmek isteri ki o güne kadar asfaltımız yamalı da olsa yine de idare ediyordu. Taşeron firmaya asfaltın tekrar yapılmamasının  nedenini sorduğumuzda da “Yanlışlıkla kesildi. Kesilen yer özel mülke ait olduğu için yeniden asfalt dökemeyiz!” dedi. Lütfen biri bize söylesin. Bu durumda biz şimdi ne yapalım!?

Büyükşehir Belediyesi’nden bu yanlışın düzeltilmesini önemle rica ediyoruz.

 

Saygılarımla

Sokak Sakinleri adına Adnan Mutlu

Etiketler
  Kaynak: bshaberler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ŞİKAYETLER Haberleri
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI