Bursa Ülkü Ocaklarından Yerli ve Milli Robot!

Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Cahit Özdemir, robotik kodlama ve robot teknolojileri eğitimlerini tamamlayan Bursa Ülkü Ocakları yöneticilerinin, yerli ve milli robot için harekete geçtiğini belirtti.
 Tarih: 24-06-2020 10:03:28   Güncelleme: 24-06-2020 10:09:28
Bursa Ülkü Ocaklarından Yerli ve Milli Robot!

Teknolojinin çok hızlı geliştiği, yapay zekanın ve robotların hayatın birçok alanında yerini adığı bir süreç yaşanırken, Bursa Ülkü Ocakları yerli ve milli robot ve yerli ve milli yazılım hazırlamak amacıyla haekete geçti. Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Cahit Özdemir, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin hedef gösterdiği 'Milli Kalkınma Hamlesi'ni gerçekleştirmek için kolları sıvadıklarını söyledi.

Başkan Cahit Özdemir, robot teknolojileri alanındaki gelişmeleri tüm hızıyla sürdüğünü ve robotların günlük hayattat geniş kullanım alanı buldularını belitti. Türkiye'nin tgeçmişte teknoloji alanında gelişemeleri iyi değerlendirmediğine vurgu yapan Başkan Özdemir, "Bursa Ülkü Ocakları olarak, 'Türkiye'de yüksek teknoloji üretilebilir' inancına sahip güçlü bir ekibiz. Biz çalışarak çok yakın zamanda bu alanda ülkemizn lider konuma geleceğine inandık ve Liderimiz Devlet Bahçeli'nin işaret ettiği, 'Milli Kalkınma'yı gerçekleştirmek için robotik kodlama ve robot teknolojileri eğitimlerin aldık. Cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yıldönümü olan 2023 yılında, 'Lider Ülke Türkiye'yi inşa etme hedefi doğrultusunda, 'yerli ve milli robot' için harekete geçtik" dedi.

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  Kaynak: bshaberler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER BURSA Haberleri
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI