Bursaspor’un ‘Karanlık’ günleri!

Mali darboğazla mücadele eden Bursaspor yönetimi için tehlike çanları çalıyor. İddiaya göre 2019 yılının Eylül ayından beri Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri ve Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri için elektrik borcunu ödemeyen kulüp, toplamda 3 milyon lirayı aşan faturaların ödenmemesi halinde karanlığa bürünecek.
 Tarih: 01-12-2020 10:05:08   Güncelleme: 01-12-2020 16:16:08
Bursaspor’un ‘Karanlık’ günleri!

bshaberler / Sevinç Çelebi

 

Mali darboğazla mücadele eden Bursaspor yönetimi için tehlike çanları çalıyor. İddiaya göre 2019 yılının Eylül ayından beri Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri ve Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri için elektrik borcunu ödemeyen kulübün bugün Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nun elektriği kesildiği öğrenilirken, toplamda 3 milyon lirayı aşan faturaların ödenmemesi halinde tesislerde karanlığa bürünecek.

 

3 MİLYON LİRALIK FATURA

TFF 1’nci Lig’den Süper Lig’e çıkmak için çabalayan Bursaspor, bir yandan da ekonomik problemlerle mücadele ediyor. Transfer tahtasını açamayan ve -3 puan cezasından da zor kurtulan Yeşil Beyazlı yönetime bir uyarı da elektrik şirketinden geldi.

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE STADI’NIN ELEKTRİĞİ KESİLDİ

Bursaspor Kulübü’nün enerji şirketi Limak’a olan elektrik borcunu bir yılı aşkın süredir ödemediği, bu sebepten de her an enerjinin kesilebileceği bilgiler arasındayken , yapılan uyarılara rağmen borcun ödenmemesi nedeniyle ekipler, bugün Büyükşehir Belediye Stadı’nın elektriğini kestiği öğrenildi.


SIRA TESİSLERDE

 

2019 yılının Eylül ayından beri Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri ve Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri için elektrik borcunu ödemeyen kulüp, toplamda 3 milyon lirayı aşan faturaların ödenmemesi halinde karanlığa bürünecek. Yeşil Beyazlı idarecilerin ise bu konuyla ilgili nasıl bir davranış sergileyeceği merak konusu oldu. 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI