Bursaspor'un kulübedeki gizli silahı: Recep Aydın

Bursaspor'un bu sezon Konyaspor'dan kadrosuna kattığı Recep Aydın, aldığı süreye bakıldığında skora katkısı açısından tam anlamıyla Yeşil beyazlıların kulübedeki gizli silahı oldu...
 Tarih: 03-04-2020 22:20:00
Bursaspor'un kulübedeki gizli silahı: Recep Aydın

Ali AKAT

Çanakkale'de 27 Ağustos 1990 tarihinde dünyaya gelen Recep Aydın futbola da Çanakkale Barbarosspor alt yapısında başladı. Oradan Konyaspor'a geçen başarılı orta saha oyuncusu İstanbulspor, İnegölspor, Karabükspor, Giresunspor, Ümraniyespor formalarını da terletti.

OYUNA SONRADAN GİRİYOR SKORU DEĞİŞTİRİYOR...

Recep Aydın bu sezon Bursaspor'un yedek kulübesindeki gizli silahı oldu. Türkiye Kupası'nda 2 maçta 164 dakika sahada kalan oyuncu skora etki edemedi ancak, TFF 1. Lig'de forma giydiği 18 Maçta 719 dakika sahada kaldı ve takımına 3 gol 2 asistlik katkıda bulundu.

SONRADAN GİRİNCE DAHA BAŞARILI

Bu sezon 22 mücadelede kadroda olan Recep Aydın 6 maça ilk onbir de başladı.  12 karşılaşmaya kulübeden dahil olan tecrübeli orta saha 4 mücadeleyi ise sakatlığı nedeniyle kaçırdı. İlk onbir de başlayıp 90 dakika sahada kaldığı 9. haftadaki İstanbulspor maçında golle buluşan Recep Aydın,  68 dakika sahada kaldığı 11. haftadaki Boluspor ve 54 dakika forma giydiği 21. haftadaki Osmanlıspor mücadelelrinde de fileleri havalandırdı. Recep Aydın, 38 dakika süre aldığı 18. haftadaki Karagümrük, 61 dakika sahada kaldığı 24. haftadaki Altay mücadelelerinde de yaptığı asistlerle skora etki etti.

 

Kaynak: BursaHayatGazetesi

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI