Cadde değil, sakatlanma alanı! Kol, bacak.. Kıran kırana...

Bursa’da 40 yıldan beri bakımı yapılmayan Çekirge Caddesi’nin caddelikten çıkıp kafa, kol, bacak kırma yerine dönüştüğünü söyleyen Çekirge Mahallesi Muhtarı Coşkun Alıntaş, bakım yerine Osmangazi Belediyesi’ne verdiği dilekçelere karşılık olarak aldığı “Program dahilinde yapılacak” tır cevabının süresinin ne kadardır sorusunu yöneltiyor…
 Tarih: 04-09-2019 11:36:38
Cadde değil, sakatlanma alanı! Kol, bacak.. Kıran kırana...

“Çekirge Hamam Caddesi Çekirge Armutlu Meydanı ile 1. Murat İlköğretim Okulunu birbirine bağlayan Caddedir. Okulların açık olduğu zamanlar yoğunluk 10 katına çıkmaktadır. Bu caddenin kaldırımları fotoğraflarda görüldüğü gibi 40 yıldır bakımsız durumdadır.

 

DAĞ KÖYLERİNDE BİLE KALMADI!

 

Ne yazık ki dağ köylerinde bile olmayan kaldırımlar günümüzde şehrimizin vizyon mahallesinde bol miktarda bulunmaktadır. Muhtarlığım süresince Osmangazi Belediyesine defalarca dilekçeler verdiğim halde Osmangazi Belediyesi’nin STANDART CEVABI olan  “PROGRAM DAHİLİNDE YAPILACAKTIR” şeklinde cevaplar verilmekte ancak program sırası mahallemize yıllardan beri gelmemektedir!

 

AYAĞINI KIRDI, SAKAT KALDI…

 

Caddede terzilik yapan Altan Bey geçen yıl ayağını kırmış sakat kalmıştır. Geçen ay mahallemizi tanıtan tv programında caddede yürürken tesadüfen kameralara konuşan bir kadın, caddede ayağının kayarak düştüğünü, kolunun  ve ayağının kırıldığını, 3 ay evden çıkamadığını anlattı ve bunu belediye yetkilileri dahil herkeste gördü.

 

BELEDİYE MEĞER UKOME’YE HİÇ BAŞVURMAMIŞ

 

Osmangazi Belediye yetkilileri caddenin kapatılmasına UKOME’nin karşı geldiğini söylediler. Geçtiğimiz günlerde UKOME müdürü ile görüştüğümde böyle bir şeyin olmadığını, Osmangazi Belediyesi’nin kendilerine başvurmadığını zaten kaldırım tadilatlarında cadde kapatılmasına gerek olmadığını, istedikleri zaman yapabileceklerini beyan ettiler.

 

Bize gelince;

Yetkilerden kaldırımların genişletilerek yenilenmesini talep etmekte yıllardır gelmeyen sıranın gelmesini beklemekteyiz.”

 

 

Etiketler torununa
  Editör: SEVİNÇ ÇELEBİ   Kaynak: BS HABERLER
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ŞİKAYETLER Haberleri
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI