CHP Bursa İl Başkanlığı'ndan bayramlaşma programı

CHP Bursa İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı nedeniyle, Kültürpark'ta özel bir işletmede bayramlaşma programı düzenledi.
 Tarih: 22-04-2023 13:05:26
CHP Bursa İl Başkanlığı'ndan bayramlaşma programı

CHP Bursa İl Başkanlığı, Kültürpark içinde özel bir işletmede bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen bayramlaşma programına, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, CHP Bursa 27. Dönem Milletvekilleri, CHP Bursa 28. Dönem Milletvekili adayları, Millet ittifakı Bursa il başkanları ve milletvekili adayları da katıldı.

Ayrıca bayramlaşma programında birçok sivil toplum kuruluşu yer aldı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in konuşmasından satır başı şöyle;

Cumhuriyet tarihinin en kötü zamanlarını yaşıyoruz. Hem ekonomik hem siyasi anlamda bunca kaybı ve gerilmeyi bizim ülkemiz hak etmiyor. Çok zor durumlardayız. Onun için lütfen artık içimizdeki çocuğu uyandıralım. Çünkü o çocuğun öğrenilmiş çaresizlikten uzak saf inancına ve inadına ihtiyacımız var. Çetin bir seçim mücadelesine hep beraber yürüyoruz, sürecin her aşamasında kazanacağımızdan hiçbirimizden şüphesi yok. Kişilere göre değerlendirme yapıp, ama-fakat demeden ve bu seçimin bir anlamda rejim oylaması olduğunu unutmadı. Çalışacağız ve seçim sandıklarına hep beraber sahip çıkacağız. Bu ülkenin çocukları için, geleceğimiz için 14 Mayıs'a kadar harcayacağımız her çaba toprakla buluşan bir tohum gibidir. Günü geldiğinde o tohumlar fidan prizlenir, ağaçlar çiçek açan doğa, bağrı müjdeler. Biz inanıyoruz ki kara kışları batsak da biliyoruz ki bu kışın her kışın sonu bahardır. Bu ülkeden güçlendirilmiş parlamenter sisteme yeniden geçeceğiz. Atatürk'ün cumhuriyet değerleri hak, hukuk, adalet ve hayatın her alanında liyakat yeniden temel ilkelerimiz olacak. Çocuklarımız için bu ülkeyi yeniden cennet yapacağız.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ın konuşmasından satır başı şöyle;

Ramazan Bayramı'mızın ikinci günü. Yarın Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımızın 103. yıl dönümü. Aslında bu bayramlar 14 Mayıs'ta yaşayacağımız hak Hukuk, adalet, barış, kardeşlik, demokrasi ve özgürlük bayramımızın arifesidir. Esas bayramımız Türkiye'mizin bayramı, yüz yılımızın bayramı 14 Mayıs'tır. 14 Mayıs'ın gecesi hep birlikte cumhuriyetimize nasıl sahip çıkılır hep birlikte göreceğiz.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey'in konuşmasından satır başı şöyle;

Tabii ki 14 Mayıs önemli, hep vurguluyoruz. Çıkan bütün konuşmacılar da vurguladı. Ancak ben bir konunun altını çizmek istiyorum. Önümüzde iki tane yol. Burada Millet İttifakı'nın bileşenleri var. Birçok dostumuz, arkadaşımız var. Hiç unutmadan o güne kadar 14, 15'ine kadar bunu unutmadan sürdürmemiz gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin gelmiş olduğu nokta itibariyle önümüzdeki seçim iki ayrı yolu bize tarif etti. Aynı sistemle devam edersek ya Orta Doğu ülkesi olacağız ya da yine Cumhuriyetin değerlerine dönen demokrasinin özgürlüklerin insan haklarının, paylaşımın, adaletin yoluna döneceğiz. Bu iki yolu çok iyi anlatmamız lazım. Tüm insanlarımızın, tüm ülke insanlarımızın bunu iyi idrak etmesi lazım.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu'nun konuşmasından satır başı şöyle;

Bugün Ramazan Bayramı'nı ifa ediyoruz. Bir bayram şenliği içinde bayramımızı kutluyoruz. Ama Türkiye Cumhuriyeti'nin asıl Kurtuluş Bayramı emin olun ki 14 Mayıs akşamı sandıklar kapandığında Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olduğunda Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde tekrar Millet İttifakı'nın Meclis çoğunluğunu ele geçirip, bundan sonraki süreçte 6'lı masa olarak ortaya koyma iradeyle önümüzdeki süreçte Türkiye Cumhuriyeti'nin tekrar kurucu değerler üzerinden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yüz yıl önce bize emanet ettiği parlamenter demokrasiyle bu ülkeyi tekrar taçlandırdığımızda 15 Mayıs'ta asıl bayramı o zaman kutlayacağız. Ve emin olun ki 15 Mayıs'ta bu şenliği çok daha farklı şekilde kutlayacağız. Ben şimdiden tekrar hepinizin bayramını kutluyorum. Ve 14 Mayıs'ta emin olun ki bizler ittifak ortakları olarak öncelikle Türkiye'deki tüm sandıklarda, sonra da asli görevimiz olan Bursa'daki 6 bin 856 sandıkta, bin 226 sandık kurulacak. Hem sandık başı görevlilerimizle hem de bu okulların başına yine Bursa'da bir fark yaratarak Millet İttifakı ortakları olarak yarattığımız projeyle her okula bir avukat tayin ederek sandık başı görevlilerine sandıklara sahip çıkarak bu ülkenin tekrar kurucu değerleri üzerinden kucaklaması için sahip çıkacağımızdan emin olun. Herkesi 14 Mayıs günü kullandığı oya sahip çıkmaya davet ederek saygılarımı sunuyorum.

Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Ali Osman Karahan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Zor günlerden geçtiğimiz yüreklerimizdeki buruklukla, kalplerimizdeki hüzünle iftar ve sahur sofralarına beraberce oturduğumuz mübarek Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramına kavuştuk. Ülkemizde ve yeryüzü üzerinde hakkın ve adaletin hakim olması, duası, huzur, barış, bereket, esenlik dileklerimle milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum.

"MİLLİ GÖRÜŞ HAREKETI'NIN BUGÜN TEK TEMSİLCİSİ SAADET PARTİSİ'DİR"

Yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçiminin Bursa'mıza, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini cenabı Allah'tan niyaz ederim. Bundan tam 100 yıl önce Anadolu topraklarını emperyalist ülkelerin işgaline karşı canlarını siper eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bugüne kadar düşen şehitlere ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Millet İttifakı'nın kıymetli mensupları, Milli Görüş Hareketi'nin bugün tek temsilcisi Saadet Partisi'dir. Milli Görüş hareketi bu memleketin inancıdır, tarihidir, kimliğidir, ruh köküdür. Saadet Partisi'nin en büyük hedefi, yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye, yeni bir dünyanın kurulmasıdır. Bizlere miras bırakan milli görüş lideri Erbakan Hocamı buradan rahmetle anıyorum.

Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Fuat Kadıoğlu'nun konuşmasından satır başı şöyle;

İl Başkanı arkadaşlarımızın da belirttiği gibi bizim esas bayramımız 15 Mayıs olacak. Ülkemizin 2. yüzyılını inşallah yeni bir yere taşımak için el birliğiyle burada gördüğümüz şu değerli kalabalığımız elinden geleni yapacak. Ben fazla sözünüzü tutmadan bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Deva Partisi Bursa İl Başkanı Mümtaz Öztürk'ün konuşmasından satır başları şöyle;

Ortak başarımız için var gücümüzle çalışıyoruz. Atatürk'ün gösterdiği hedefe birleşe birleşe kazanacağız. Bu vesileyle Başkanımız Babacan'ın selamını bir kez daha ileterek Bayramınızı gönülden kutluyorum.

CHP Bursa 27. Dönem Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Nurhayat Altaca'nın konuşmasından satır başı şöyle;

İktidardaki ilk bayramımıza kırk dokuz gün kaldı. İnanıyoruz, güveniyoruz ve hep birlikte ortaya koyduğumuz bu heyecanla biliyoruz ki birleşe birleşe kazanacağız. 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığında geleceği umutla, adaletle, özgürlükle öreceğiz ve güçlü bir Türkiye kuracağız. Bunun için sadece 21 gün kaldı. Bu düzeni, bu adaletsizliği, bu çürümüşlüğü değiştirecek güçteyiz. Kendimiz için, çocuklarımız için, komşularımız için bu adaletsiz düzeni değiştireceğiz. Büyük Atatürk ve arkadaşlarının yüzyıl önce inşa ettiği bu Cumhuriyetin gösterdiği hedefe ulaşması için 100. yılda bu yola Kemal Kılıçdaroğlu'yla devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin temellerini oluşturan ve altında büyük gurur duyduğum Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun da yarın yıl dönümü şimdiden 23 Nisan Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.

"BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ"

Mutluyuz, inançlıyız güçlüyüz, kararlıyız ve kazanacağız. Birleşe birleşe kazanacağız. Sana söz Bursa, sana söz Türkiye, sana söz emekliler sana söz çocuklar sana söz gençler sana söz kadınlar birleşe birleşe kazanacağız ve yarınlar bizim yine baharlar gelecek. Mutlu bayramlar.

CHP Bursa 2. Bölge 3. Sıra Milletvekili adayı Orhan Sarıbal'ın konuşmasından satır başı şöyle;

Değerli dostlar organize bir kötülük var. Millet ekmeğe muhtaç. Soğana muhtaç. Patatese muhtaç. Beyefendi arabaya binmiş geziyor. Hani saltanattan vazgeçmeyenler var ya onlar insanların sokakta ne yaşadığını bilmiyorlar. Insanların hangi zorluklar içerisinde yaşadıklarını bilmiyorlar. Çünkü bilmek istemiyorlar. Onlar itibardan tasarruf etmek istemiyorlar. Bunun için 21 yıldır bu ülke üzerinde kurdukları tahakküm, baskı, zulüm elbette hep birlikte dayanışmayla bitecek. Şunu yaptılar değerli dostlar bir taraftan muhafazakar bir yapı. Öbür taraftan milliyetçi bir yapı. Biz bir araya gelirsek sonsuza dek iktidarda kalırız. Düşünemediler. Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu ülkede ne kadar yürekli insanların olduğunu ve bunları bir araya getirmenin mümkün olabileceğini düşünmediler. Düşünmek istemediler ve bizi yaşam biçimimizde, inançlarımızla farklı farklı yaşam kültürümüzde ayrıştırmak istediler. Zengin, yoksul, kadın, erkek, genç, yaşlı, Türk, Kürt, Alevi, Sünni. hayatın her alanında bizi renkli kılan. Bir bakın etrafınıza hep birlikte bizi farklı farklı kılan bu güzellikler bizim dayanışmamız, bizim kardeşliğimiz. Işte bir kez daha ben başta Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere ittifak ortaklarını bir kez daha buradan selamlamak istiyorum. Çünkü büyük bir oyunu bozdular. Büyük bir zulmü bozdular ve bir araya geldiler. 14 Mayıs'ta birlikte bu gökyüzüne en yüksek sesle söyleyeceğiz.

CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan'ın konuşmasından satır başı şöyle;

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 23. Cumhurbaşkanı adayımız sana söz yine baharlar gelecek diyor. Evet biraz önce törenimiz başlamadan önce misafirlere birer martiniçka  verildi. Biz inanıyoruz ki bugün Cumhuriyet Halk Partimizin il başkanlığımızın görevlileri, misafirlere Martiniçka verirken 14 Mayıs'ta baharın geleceğini bir defa daha teyit ettiler. Ve buradan yüksek sesle haykırıyoruz. Evet 15 Mayıs'ta Millet İttifakı iktidar Kemal Kılıçdaroğlu'nu Genel Başkanımızı 13. Cumhurbaşkanı yapacağız ve yine baharlar gelecek. Sana söz diyor sayın genel başkanımız. Biz de buradan Bursa'dan haykırıyoruz. Bursalılar olarak haykırıyoruz. Baharlar gelecek.

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın'ın konuşmasından satır başı şöyle;

21 yıllık bu ceberruk iktidar yirmi bir gün sonra son bulacak. Hep birlikte asıl bayramı 14 Mayıs'ın gecesinde kutlayacağız. Niye asıl bayram? Anlatmaya gerek yok. Aslında Saadet Partisi il başkanımız olayı çok güzel özetledi. Nazım Hikmet'le Arif Niyazi burada buluştu. Yıllarca mücadele ettiğimiz gibi görünen aslında özünde, bu memleketin değerleri, kültürü, insanı olan ve emperyalizmin yıllarca birbirine karşı kutuplaştırdığı, AKP iktidarının  da 21 yıl bunu körüklediği bu sistem 21 gün sonra son bulacak inşallah. Mesele memleket meselesi. Şahsi bir mesele yok.

Kaynak:BursadaBugün

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 34 30 1 3 80 21 93 +59
2 Fenerbahçe 34 28 1 5 89 31 89 +58
3 Trabzonspor 34 18 12 4 60 45 58 +15
4 Başakşehir FK 34 15 12 7 46 39 52 +7
5 Beşiktaş 34 15 13 6 45 40 51 +5
6 Kasımpaşa 34 14 13 7 56 59 49 -3
7 Çaykur Rizespor 34 14 13 7 45 51 49 -6
8 Alanyaspor 34 12 10 12 49 46 48 +3
9 Sivasspor 34 12 10 12 41 45 48 -4
10 Antalyaspor 33 11 10 12 38 38 45 0
11 Adana Demirspor 34 9 11 14 49 47 41 +2
12 Kayserispor 34 11 13 10 39 48 40 -9
13 Samsunspor 34 10 15 9 37 44 39 -7
14 MKE Ankaragücü 34 8 12 14 42 45 38 -3
15 Konyaspor 34 8 14 12 34 48 36 -14
16 Gaziantep FK 34 9 18 7 39 54 34 -15
17 Fatih Karagümrük 33 8 16 9 37 42 33 -5
18 Hatayspor 34 7 15 12 38 48 33 -10
19 Pendikspor 34 7 18 9 38 70 30 -32
20 İstanbulspor 34 4 23 7 26 67 16 -41
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 32 23 6 3 73 28 72 +45
2 Göztepe 32 20 6 6 56 19 66 +37
3 Sakaryaspor 32 16 7 9 48 33 57 +15
4 Çorum FK 32 16 9 7 53 33 55 +20
5 Kocaelispor 32 16 9 7 48 36 55 +12
6 Bodrumspor 32 14 7 11 39 21 53 +18
7 Boluspor 32 14 10 8 31 33 50 -2
8 Bandırmaspor 32 12 9 11 47 30 47 +17
9 Gençlerbirliği 32 12 9 11 37 32 47 +5
10 Erzurumspor FK 32 12 9 11 30 28 44 +2
11 Keçiörengücü 32 10 13 9 32 40 39 -8
12 Manisa FK 32 8 11 13 39 38 37 +1
13 Ümraniyespor 32 10 15 7 36 46 37 -10
14 Şanlıurfaspor 32 8 14 10 29 36 34 -7
15 Tuzlaspor 32 8 14 10 32 46 34 -14
16 Adanaspor 32 9 17 6 25 45 33 -20
17 Altay 32 5 24 3 15 73 15 -58
18 Giresunspor 32 2 26 4 15 68 7 -53
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 35 25 5 5 77 29 80 +48
2 Van Spor FK 35 24 5 6 63 34 78 +29
3 Bucaspor 1928 35 20 5 10 51 24 70 +27
4 1461 Trabzon FK 35 20 6 9 66 35 69 +31
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 35 16 9 10 48 31 58 +17
6 Ankaraspor 35 15 8 12 42 32 57 +10
7 Karacabey Belediye Spor 35 13 10 12 42 34 51 +8
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 35 14 14 7 44 37 49 +7
9 Ankara Demirspor 35 14 16 5 38 44 47 -6
10 Kırklarelispor 35 11 13 11 32 38 44 -6
11 Altınordu 35 10 13 12 42 36 42 +6
12 Diyarbekir Spor 34 11 14 9 36 37 42 -1
13 Hes İlaç Afyonspor 35 10 13 12 24 34 42 -10
14 Serik Belediyespor 35 10 15 10 29 39 40 -10
15 Nazilli Belediyespor 36 11 16 9 38 57 39 -19
16 Zonguldak Kömürspor 35 10 17 8 38 56 35 -18
17 Kırşehir Futbol SK 35 5 22 8 34 71 23 -37
18 Bursaspor 34 5 21 8 24 62 20 -38
19 Adıyaman FK 35 3 25 7 24 62 16 -38
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 28 22 2 4 67 18 70 +49
2 Aliağa Futbol A.Ş. 28 19 0 9 60 18 66 +42
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 28 15 6 7 40 25 52 +15
4 52 Orduspor FK 28 14 7 7 40 28 49 +12
5 İnegöl Kafkas GK 28 13 7 8 37 30 47 +7
6 Edirnespor 28 13 10 5 45 28 44 +17
7 Mardin 1969 Spor 28 12 11 5 40 34 41 +6
8 K.Çekmece Sinopspor 28 10 10 8 41 31 38 +10
9 Karabük İdmanyurdu Spor 28 10 13 5 27 44 35 -17
10 Artvin Hopaspor 28 9 12 7 33 29 34 +4
11 Talasgücü Belediyespor 28 10 14 4 34 45 34 -11
12 Kırıkkalegücü FK 28 8 15 5 31 42 29 -11
13 Gümüşhanespor 28 4 14 10 25 49 22 -24
14 Malatya Arguvanspor 28 3 21 4 21 57 13 -36
15 Tarsus İdman Yurdu 28 2 22 4 20 83 10 -63
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 29/04/2024 Fatih Karagümrük vs Antalyaspor
 03/05/2024 Beşiktaş vs Çaykur Rizespor
 03/05/2024 MKE Ankaragücü vs Alanyaspor
 04/05/2024 İstanbulspor vs Adana Demirspor
 04/05/2024 Kayserispor vs Fatih Karagümrük
 04/05/2024 Samsunspor vs Trabzonspor
 05/05/2024 Başakşehir FK vs Kasımpaşa
 05/05/2024 Galatasaray vs Sivasspor
 05/05/2024 Gaziantep FK vs Hatayspor
 06/05/2024 Antalyaspor vs Pendikspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 05/05/2024 Altay vs Adanaspor
 05/05/2024 Bandırmaspor vs Keçiörengücü
 05/05/2024 Bodrum FK vs Kocaelispor
 05/05/2024 Çorum FK vs Şanlıurfaspor
 05/05/2024 Eyüpspor vs Göztepe
 05/05/2024 Gençlerbirliği vs Giresunspor
 05/05/2024 Manisa FK vs Boluspor
 05/05/2024 Sakaryaspor vs Tuzlaspor
 05/05/2024 Ümraniyespor vs Erzurumspor FK
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 30/04/2024 Diyarbekir Spor vs Bursaspor
 04/05/2024 Adıyaman FK vs Hes İlaç Afyonspor
 04/05/2024 Altınordu vs Ankaraspor
 04/05/2024 Ankara Demirspor vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 04/05/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Karacabey Belediye Spor
 04/05/2024 Bucaspor 1928 vs Diyarbekir Spor
 04/05/2024 Bursaspor vs Van Spor FK
 04/05/2024 Kırklarelispor vs Zonguldak Kömürspor
 04/05/2024 Kırşehir Futbol SK vs 1461 Trabzon FK
 04/05/2024 Serik Belediyespor - Esenler Erokspor Esenler Erokspor ligdeki son 5 maçında hiç kaybetmedi  Esenler Erokspor yenilmez
 04/05/2024 Bursaspor - Van Spor FK Bursaspor ligde evindeki son 12 maçında hiç kazanamadı  Van Spor FK yenilmez
 04/05/2024 Adıyaman FK - Hes İlaç Afyonspor Adıyaman FK ligdeki son 20 maçında hiç kazanamadı  Hes İlaç Afyonspor yenilmez
 04/05/2024 Bucaspor 1928 - Diyarbekir Spor Diyarbekir Spor ligdeki son 9 maçında hiç kazanamadı  Bucaspor 1928 yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/04/2024 Malatya Arguvanspor 3 - 4 Talasgücü Belediyespor
 27/04/2024 Gümüşhanespor 2 - 4 Kepezspor FAŞ
 27/04/2024 Artvin Hopaspor 0 - 1 52 Orduspor FK
 27/04/2024 Mardin 1969 Spor 4 - 2 İnegöl Kafkas GK
 27/04/2024 Tarsus İdman Yurdu 1 - 1 Karabük İdmanyurdu Spor
 27/04/2024 Ayvalıkgücü Belediyespor 1 - 0 Edirnespor
 27/04/2024 Aliağa Futbol A.Ş. 6 - 3 Kırıkkalegücü FK
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI