Cadde değil ‘çöplük!’ (Özel Haber)

Bursa Yıldırım, Millet Mahallesi’nin Derya Caddesi, sakinlerin iddiasına göre çöplere teslim olmuş durumda. Mahalleli bir an evvel bu önemli soruna çözüm beklediğini belirtirken diğer yandan Nilüfer’i Yıldırım’dan ayırt eden özelliği sorgulamakta….
 Tarih: 16-11-2020 16:42:30   Güncelleme: 16-11-2020 16:44:30
Cadde değil ‘çöplük!’ (Özel Haber)

bshaberler / Sevinç Çelebi

 

Bursa Yıldırım İlçesine bağlı Millet Mahallesi’nin Derya Caddesi vatandaşların iddiasına göre çöplere teslim olmuş durumda. Bir çok kez bu sorunu dile getirdikleri halde henüz çözüme kavuşmamış olmasından dert yanan halk yetkililere şu sözlerle seslendi:  

“Millet Mahallesi’nin Derya Caddesi çöplere teslim olmuş durumda. Cadde değil, çöplük sanki! Allah aşkına şu Derya Caddesi’ne bir çözüm bulun! Bu saatten sonra insan eğitmek zor!  Şu sokakları bir gün temiz görmedik. Özellikle Gross Market’ten sonrası felaket! Elimizden geldiğince gördüğümüz çöpleri zaten çöp kutusuna atıyoruz. Ancak halk olarak yeterli olamıyoruz. Yetkiler en azından her gün burayı süpürse zaten sorumuz çözüme kavuşacaktır.

NİLÜFER’İN  YILDIRIM’DAN NE FARKI VAR!?

Bizler ikamet ettiğimiz, hijyenin günümüzde her zamankinden daha çok önem taşıdığı bir dönemde sokağımı ve caddemi böyle görmek istemiyoruz. Sayın Yıldırım Belediyesi Yetkilileri; Lütfen temizlik konusuna daha fazla önem verin. Biliyoruz ki Nilüfer’de asla böyle sorun yok. Yıldırım’ın Nilüfer’den ne farkı var!? Bir an evvel temizlik konusunun çözüme kavuşmasını rica ediyoruz.

 

Saygılarımızla

Derya Caddesi Sakinleri

Etiketler
  Kaynak: bshaberler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ŞİKAYETLER Haberleri
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI