Tac Tatar Güzeli Saide Ablizova'nın

Geçtiğimiz hafta İstanbul'da 5.si düzenlenen Sinemanın Kral ve Kraliçesi yarışmasında tacı Tatar Güzeli Saide Ablizova taktı...
 Tarih: 09-08-2022 12:43:21   Güncelleme: 09-08-2022 13:15:21
Tac Tatar Güzeli Saide Ablizova'nın

Geçen hafta İstanbul'da 5. si düzenlenen  Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması yapıldı.

Türkiye ve Avrupa'dan katılan 12 erkek ve 12 bayan yarışmacı ünlülerden oluşan jüri önünde ter dökerken jürinin sıkı soruları ile karşı karşıya geldiler.

Kimler yoktu ki jüride?

Yıllarca evlerimize konuk olan ve olmaya devam eden sevilen dizi Çocuklar Duymasın' in Tamer Karadağlı'sından, yılların taş bebeği Gönül Yazar'a, ünlü ses sanatçısı Coşkun Sabah' tan Hilal Özdemir'e Türk Mizahınin ünlü ismi tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen' den (Yarışma Onursal Başkanı) Erhan Yazıcıoğlu'na kadar birçok ünlü yer aldı.

WOW İstanbul Otelde muhteşem bir organizasyon ile gerçekleşen gece de Tayyar Işıksaçan eski Türk filmlerine nostaljik bir gezi yaptırdı.

Yılaın taş bebeği Gönül Yazar ‘Altın Kafes’ filminin orijinal afişi kendisine hediye edildiğinde çok duygulandığını belirterek yıllarca bir çok filmde rol aldığını ama ilk kez sinema ile ilgili bir ödül töreninde olduğunu ve film afişinin hediye edilmesinden çok mutlu olduğunu belirtti.

 

Coşkun Sabah Gönül Yazar ikilisinin birlikte seslendirdiği  "Aşığım Sana" şarkısı ise geceye damgasını vurdu. Seçkin konuklara ev sahipliği yapan gecede sinemanın yeni kraliçesi Tatar Güzeli Saide Ablizova olurken krallık tacını Eski Yunan Dili ve Edebiyatı öğrencisi Ayhan Kemal İşcan taktı.

Gece geç saatlere kadar devam eden organizasyon seçkin konuklarıyla da hafızalara kazındı.

  Kaynak: BS HABERLER
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Kültür-Sanat Haberleri
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI