Otobüs Şoförü değil, bağırma programı! (ÖZEL HABER)

Bursa'da otobüs şoförlerin davranışlarından şikayetçi olan yolcular yetkililere seslendi. Vatandaşlar 'Lütfen eğitim seviyesi yerlerde olan insanları şoför yapmayınız' diyerek kamera kayıtlarının incelenmesini talep etti...
 Tarih: 07-11-2019 18:03:17   Güncelleme: 07-11-2019 18:16:17
Otobüs Şoförü değil, bağırma programı! (ÖZEL HABER)

Sevinç Çelebi - ÖZEL HABER

 

A. H.'nin iddiasına göre, B24 No'lu otobüs  şoförü hem kaba davrandı hem de trafik ve hız kurallarını aşarak yolcuların hayatını tehlikeye attı. İşte ayrıntılar...  


'6 Kasım Çarşamba günü, Beşevler'den bindiğim 1****162 plakalı B24 Otobüs şoförü üniversite istikametine inerken, arkasından 2 adet daha B24 No'lu otobüsün geldiğini bilmesine ve ikaz etmemize, ayrıca otobüs ful dolu olmasına rağmen, sürekli insanlara 'İlerleyin, ilerleyin' diye bağırdı durdu.  

 

İHLAL ÜSTÜNE İHLAL

 

En sonunda dayanamadım ve şoför beye seslenip, işine bakmasını ve arkadan iki tane daha aynı otobüsten geldiğini 2 kez ifade ettiğimde, bu sefer trafik kurallarını ihlal ederek otobüsün gazına bastı ve durakları es geçmeye başladı. 

 

ŞİKAYETÇİYİZ

 

Özetle: 6 Kasım, 08:29'da, Tıp Fakültesi Göz Hastanesi önünde olan otobüs şoföründen ben ve içerideki yolcular şikayetçiyiz.

Sayın yetkililer, dememiz o ki,


Lütfen, toplu taşıma şoförlerini, yolcularla diyaloglarına dikkat edecek, psikolojik durumu normal, eğitim seviyesi düzgün olan insanlardan seçiniz ve de çalışınız. 
Karşılarında her düzey seviyesinde  yolcu olmasına rağmen, eğitim seviyesi yerlerde olan insanları şoför yapmayınız. Mümkünse inşaat işinde, getir-götür işinde kullanınız. Çünkü zaten günümüz zor şartlarında hitap bilmeyen şoförler, insanların psikolojilerini daha da bozuyorlar. Söylediklerimizi, ihtiyaç halinde otobüs kameralarından teyit alabilirsiniz. Her şey kayıtlı. 

  Editör: SEVİNÇ ÇELEBİ   Kaynak: BSHABERLER
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ŞİKAYETLER Haberleri
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI