PTT bu çağrıya duyarsız kalmadı! (Özel Haber)

PTT Özlüce Şubesi duyarlılığı ile taktir topladı. Bshaberlerin “95 yaşında ve felçli Annemizi PTT’ye sırtımızda mı getirelim!” özel haberinden sonra Bursa PTT Özlüce Şubesi Müdürü Çiğdem Çakır ‘ vakit kaybetmeksizin yaşanan mağduriyetin giderilmesi için harekete geçti.
 Tarih: 28-10-2020 19:15:34   Güncelleme: 28-10-2020 23:27:34
PTT bu çağrıya duyarsız kalmadı! (Özel Haber)

Sevinç Çelebi

 

Bshaberler İnternet Gazetesi’nin kamuoyunun gündemine getirdiği “95 yaşında ve felçli Annemizi PTT’ye sırtımızda mı getirelim!” haberinden sonra Bursa PTT Özlüce Şubesi Müdürü Çiğdem Çakır ‘ vakit kaybetmeksizin yaşanan mağduriyetin giderilmesi için harekete geçti.

Bshaberler’in özel haberinde yansıdığı gibi, söz konusu gün atm’nin kartı yutması sonucu S.I.’nın felçli ve alzheimer hastası olan annesinin kartını geri alması için PTT’ye müracaat ettiği, ancak yetkililerin 95 yaşındaki felçli kadının PTT’ye gidip imza atması gerektiğini söylediği iddia edilmişti.

 

Habere duyarsız kalmayan ve hemen harekete geçen PTT Özlüce Şube Müdürü Çiğdem Çakır, vatandaş ile görevli arasında iletişim kopukluğu yaşandığını, yaşlı kadını görmeden kartı vermemelerinin tek nedeni halkın haklarını korumak olduğunu dile getirdi. Hiçbir yaşlıya mağduriyet yaşatmamak için özveriyle çalıştıklarını belirten Çakır, hem yaşlı kadını evinde ziyaret etti hemen gereğini yaptı. 

Etiketler
  Kaynak: bshaberler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER BURSA Haberleri
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI