Vatandaş: “Gelinen nokta belli 'Hep laf, hep boş söz

“Bizler bu şehre hizmet etmeyecek yetkili aramıyoruz, hizmeti yapsın diye yıllardır yetkiyi veriyoruz. Ama gelinen nokta belli “Hep laf, hep boş söz, gece farklı, gündüz farklı Altıparmak, Elma Sokağı"
 Tarih: 19-07-2021 16:46:56   Güncelleme: 19-07-2021 16:51:56
Vatandaş: “Gelinen nokta belli 'Hep laf, hep boş söz

BSHABERLER / SEVİNÇ ÇELEBİ

 

Bu yakınma dün gece, geç saatlerinde bir okurumuz tarafından gönderildi.

Facebook’un mesaj kutusuna atılan yazıda…;   

Altıparmak’ın hava karardıktan sonra zifiri karanlığa büründüğünü, tek bir sokak lambasının yanmadığını, esnafın vitrin ışıkları da olmasa Elma Sokağı’nın karanlıklar içinde kaybolup gideceğini ifade edilmiş.

Okurumuz  yakınmasına bir de fotoğraf eklemiş.

"Yıllardır Bursa’nın en eski elit mahallelerinden biri olan Altıparmak Mahallesi, her gün daha da kaderine terk ediliyor. Örneğin şehrin göbeğinde günlerdir yanmayan sokak lambaları özellikle Elma Sokak’ta çocuklar ve kadınlar için büyük risk teşkil ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan bu lambalarla, (bildirdiğimiz halde) neden ilgilenilmiyor anlamış değiliz.

Altıparmak’ın Elma Sokağı ve ana artel içler acısı ve acilen müdahale bekliyor. Yarın öbür gün birinin başına bir şey geldiğinde olanlardan kim sorumlu tutulacak ve vicdanlar nasıl rahat olacak, doğrusu, merak konusu.

En aydın olması gereken sokaktan İnsan geçmeye korkuyor. Öyle karanlık ki, başımıza bir iş gelse kimse göremeyecek, yardım edemeyecek. Sokak sanki terk edilmiş sokak görünümdeydi.

Halkın serzenişlerine neden bu kadar duyarsız kalınıyor anlamıyoruz? Yazıklar olsun! Bir hizmet için şov yapılıyor yetki isteniyor biz yetkiyi seçimlerde yetkilisine vermiyor muyuz?

Bizler bu şehre hizmet etmeyecek yetkili aramıyoruz, hizmeti yapsın diye yıllardır yetkiyi veriyoruz. Ama gelinen nokta belli “Hep laf, hep boş söz, gece farklı, gündüz farklı Altıparmak, Elma Sokağı"

KAYNAK:BSHABERLER

  Kaynak: bshaberler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ŞİKAYETLER Haberleri
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI