HİLMİ ÇETİN
  08-02-2022 22:57:00

Kazanmak yetmez! İstikrarlı çıkış önemli...

Alınan galibiyet Bursaspor için çok önemli, ama en önemlisi bundan sonra oynanacak maçların da aynı şekilde kazanılması!

Yani süreklilik devam ederse Bursaspor’un arzuladığı hedefine ulaşması daha kolay olacaktır.

Zor günlerden geçmekte olan Bursaspor da geçtiğimiz yıl gençlerden kurulu bazı oyuncuların transfer yapmış olması, Emin Adanur’un istifası, Tamer Tuna ve ekibinin Bursaspor’a sahip çıkması gibi bir çok olaylar yaşanırken, Bursaspor’un kazandığı bir Altınordu maçı var.

Rakibi küçümsemek istemiyorum ama iki takımın denk olduğu maçta kazanan Bursaspor olurken, sıra Samsunspor maçına geldi.

İşte bu maç, Bursaspor açısından önemli maç.

Tüm bu eksiklere rağmen Samsunspor maçının kazanılması halinde, takım hedeflediği noktayı belirlemiş olacaktır.

Maçın kaybedilmesi halinde her şeyin sonu olmayacaktır. Bursaspor kümede kalmasını mutlaka başaracak güç ve kapasitededir.

Ancak takım üzerindeki olumlu havayı yaratan Başta Tamer Tuna, Bursaspor’un vefalı futbolcuları ve desteklerini esirgemeyecek olan Alinur Aktaş ve diğer dinamikler Bursaspor da heyecan yaratmıştır.

Samsunspor maçına kadar neler olur bilemeyiz ama bazı önlemler alınacak olursa Bursaspor hedeflediği yolda çalışmalarına başarılı bir şekilde devam edecektir.

Bu başarıda baş mimar olarak görev yapan Tamer Tuna ve ekibi ile Sportif Direktör Deniz Kolgu’yu dik duruşlarıyla görev yapmanın huzuru ve mutluluğu içinde ortaya koymuşlardır.

Bu başarılı kararları ve görüşlerinden dolayı Tamer Tunay’ı ve Deniz Kolgu’yu tebrik eder başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

Bu birliktelik sağlandıktan sonra ne olursa olsun Bursaspor’u sevenler ve destek verenler iyi günde de kötü günde de Bursaspor’un yanın da yer almaya devam edeceklerdir.

Galip geldiği maçlarda verdiği mücadeleye benzer bir mücadele ve daha fazlasını ortaya koyan Bursaspor, mücadele etmenin mükafatını Altınorduyu 1-0 yenerek almış oldu.

Bu maçta bir kez daha gördük ki Kalede Erhan Erentürk, Zalazar, özelikle Furkan Emre, Burak Altıparmak, Namık Alaskarov ve golde büyük ustalığı olan Hasan Ayaroğlu alkışı hak eden isimler olurken, İsmail Yüksek, Mert Yılmaz, Onur Atasayar Erdem ve diğer arkadaşları ağırlıklarını ortaya koyarak takımın galip gelmesini sağlayan isimler oldu.

Bundan sonra da aynı mücadelenin sürmesi için istikrarlı bir çıkış yakalamak zorundadır.

Yoksa emekler yine boşa gider…

  Bu yazı 7160 defa okunmuştur.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI