Aydın'dan "Darmstad Caddesinde Trafiği Rahatlatın" Çağrısı

Eski Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi Cemil Aydın, Bursa'nın araç ve yaya akışının en yoğun yerlerinden biri olan Darmstad Caddesi'nde trafiğin rahatlatılması gerektiğini söyledi.
 Tarih: 21-08-2021 21:01:16   Güncelleme: 22-08-2021 22:01:16
Aydın'dan

Bshaberler / Sevinç Çelebi

Aydın, konuya ilişkin açıklamasında, bölgedeki özellikle yaya trafiğini aksatan en önemli etkenin araç kiralama firmalarının kaldırıma ve yol kenarına park ettikleri araçlar olduğunu belirtti. Yoğun konut bölgesine olmasına rağmen otopark sıkıntısı da yaşayan bölgenin sabahın erken saatlerinden gece yarısına kadar sürekli bir trafik yoğunluğu yaşadığına dikkati çeken Aydın, konunun çözümü noktasında hem Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hem de Osmangazi Belediyesi'nin proje üretmesi gerektiğini kaydetti.

Darmstad Caddesi'nin orta refüjünün de kaldırılması gerektiğini vurgulayan Aydın, "Cadde ortasında bulunan refüj trafiğin rahat bir şekilde yürümesine engel olmaktadır. Üzerinde bulunan T1 Tramvay hattı araçlar tarafından her koşulda kullanılmakta olup, caddenin bölünerek alan daraltmanın bir anlamı kalmamaktadır. Bilindiği gibi T1 Tramvay hattının bulunduğu Altıparmak, Atatürk, İnönü ve Uluyol Caddelerinde bölünmüş yol uygulaması bulunmamaktadır. Araç sürücüleri refüjün kaldırılarak her yönüyle sıkıntılar yaşanan caddenin bir nebze olsun rahatlamasını istemektedirler" dedi.

KAYNAK: BSHABERLER

  Kaynak: bshaberler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER BURSA Haberleri
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI