Bursa'da Bayram Yoğunluğu

Bursa'da vatandaşlar gece saatlerinde bayram alışverişi yapmak için çarşıya akın etti. Tarihi Kapalı Çarşı, Uzun Çarşı, Okçular, Tuzparazı ve Reyhan bayram alışverişi yapan vatandaşlarla doldu taştı.
 Tarih: 28-06-2023 00:42:27   Güncelleme: 28-06-2023 01:56:27
Bursa'da Bayram Yoğunluğu

Bursa'da bayramı kutlayacak olan vatandaşlar, alışveriş için gece saatlerinde çarşıya akın etti. Adım atacak yer kalmayan çarşı pazar esnafının yüzü satışlarla güldü. Tarihi Kapalı Çarşı, Uzun Çarşı, Okçular, Tuzparazı ve Reyhan bayram alışverişi yapan vatandaşlarla doldu taştı.

Çarşıda esnaf olan Koray Şenol pazardan memnun olduğunu belirterek, "Pazardan memnunuz insanlar çok yoğun. Yarın Kurban Bayramı insanların kendilerini çok sakatladığı bayramlardan bir tanesi, herkes dikkatli olsun. Kendilerini riske atacak hareketler yapmasınlar. Hayvanları kaçırdıkları zaman hayvanı daha çok agresifleştirmesin. Bıçaklarla kendilerini kesmesinler hastaneleri kalabalıklaştırmasın."

Esnaf, vatandaşın yapmış olduğu alışverişten memnun olurken, çarşı gece boyunca açık olacak.

  Kaynak: www.haberler.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER BURSA Haberleri
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI