Bursa’da o binalar acilen yıkılmalı!

Bursa’da metruk binaların kötü amaçlarla kullanılmasını engellemek adına yoğun bir çalışma içerisine giren ve hassas bir çalışma yürüten Osmangazi Belediyesi’nin uzun zamandır bu işleve ara vermesi vatandaşın tepkisine neden oldu.
 Tarih: 13-07-2023 00:01:56
Bursa’da o binalar acilen yıkılmalı!

BSHABERLER / SEVİNÇ ÇELEBİ

Geçmiş Dönem Osmangazi Meclis Üyesi Cemil Aydın “Bölgede yaşayan halk ‘İlçemiz metruk yapılardan arındıkça, hem biz vatandaşlar rahat nefes alıyor, hem de görüntü kirliliğinin önüne geçiliyor. Çalışmalar neden durduruldu” yorumunda bulunduklarını söyledi.

Tarihi Tayakadın Camii ve Ördekli Kültür Merkezinin çevre güvenliği ve temizliği başta olmak üzere bölgede yaşayan vatandaşların tedirginliğine son vermek amacıyla kalan metruk binaların yıkılması aciliyet arz ettiğini söyleyen Aydın şu şekilde konuştu;

 “Tayakadın Mahallesi ve Ördekli Kültür Merkezi Civarındaki Metruk Binalar...

Tayakadın Camii ve Ördekli Kültür Merkezi civarındaki metruk binaların temizlenmesi uzun zamandır OsmangaziK Belediye Başkanlığı tarafından hassasiyetle yerine getirilmektedir.

Fakat uzun süredir çalışmalara ara verildiği gözükmektedir.

Bölgenin önemli bir bölümünde tehlike arz eden binaların yıkılmasından sonra geride kalan yapılarda yangın tehlikesi başta olmak üzere bir çok yönden sıkıntı yaşanmaktadır.

Tarihi Tayakadın Camii ve Ördekli Kültür Merkezinin çevre güvenliği ve temizliği başta olmak üzere bölgede yaşayan vatandaşlarımızın tedirginliğine son vermek amacıyla kalan metruk binaların yıkılması aciliyet arz etmektedir.”

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER BURSA Haberleri
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI