Çavuşoğlu, Lübnan Cumhurbaşkanı Aoun ile görüştü

Lübnan resmi ziyareti kapsamında Beyrut’ta bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Lübnan Cumhurbaşkanı Michel Aoun tarafından kabul edildi. Bakan Çavuşoğlu görüşme sırasında ve sonrasında yaptığı açıklamalarda “Kritik günlerde Lübnan’a olan desteğimizi bir kere daha vurgulamak için buradayız
 Tarih: 18-11-2021 16:00:00
Çavuşoğlu, Lübnan Cumhurbaşkanı Aoun ile görüştü
Lübnan resmi ziyareti kapsamında Beyrut’ta bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Lübnan Cumhurbaşkanı Michel Aoun tarafından kabul edildi. Bakan Çavuşoğlu görüşme sırasında ve sonrasında yaptığı açıklamalarda “Kritik günlerde Lübnan’a olan desteğimizi bir kere daha vurgulamak için buradayız" dedi.

Bakan Çavuşoğlu görüşme sırasında Cumhurbaşkanı Aoun’a hitaben“Kritik günlerde Lübnan’a olan desteğimizi bir kere daha vurgulamak için buradayız. Ayrıca yeni kurulan hükümetle beraber ilişkilerimizi her alanda geliştirme arzusundayız” dedi.

Bakan Çavuşoğlu görüşme sonrasında basına yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanı Aoun ile son derece verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Bugün Meclis Başkanı, Başbakan ve Dışişleri Bakanı ile de görüşeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanı ile ilişkilerimizi nasıl geliştireceğimizi konuştuk” dedi.

Etiketler
  Kaynak: İGFHABER
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER DÜNYA Haberleri
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI