Çırılçıplak 'çatışma' bölgesine girdi!

ABD'de çıplak şekilde golf arabası süren bir kadın, silahlı bir kişiyi yakalamaya çalışan polislerin bulunduğu bölgeye girdi.
 Tarih: 12-09-2021 00:03:25   Güncelleme: 12-09-2021 00:56:25
Çırılçıplak 'çatışma' bölgesine girdi!

28 yaşındaki Jessica Smith, pazar günü Pinellas County'de polislerin çevirdiği tehlikeli olay yerine bir golf arabasıyla çıplak şekilde giriş yaptı.

Pinellas County Şerif Bürosu'nun açıklamasına göre Dunedin bölgesindeki Michigan Bulvarı'nda tabanca taşıyan 18 yaşındaki Myles Abbott adlı bir kişi, henüz belirlenemeyen bir nedenle etrafa ateş ettikten sonra bir apartmanın çatısına çıktı.

"Çatışma" ihbarı üzerine polisler bölgenin etrafını sararak güvenlik kordonu oluşturdu.

Smith ise tam bu sırada uyarı işaretlerine rağmen tehlikeli bölgeye golf arabasıyla hızlıca girdi.

Ekiplerin uyarılarına rağmen araçtan çıkmayan Smith, polisler tarafından tutuklandı.

Açıklamada Smith'in olay sırasında sarhoş olduğu da belirtildi. Genç kadın hakkında tutuklamaya mukavemetten soruşturma başlatıldı.

Smith olay yerinden uzaklaştırıldıktan sonra polis yaklaşık 6 saat daha bölgede kalarak çatıdaki saldırganı da yakalamaya çalıştı. Bölgeye gelen tam teçhizatlı SWAT ekipleri binaya girdiğinde Abbott kaçmaya çalışırken kendini vurdu.

Yakalanan şüpheli tedavi için hastaneye kaldırıldı ve hakkında polis memuruna saldırı, tutuklamaya mukavemet ve çalıntı silah bulundurma suçlarından dava açıldı.

  Kaynak: www.milliyet.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER DÜNYA Haberleri
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI