Danışder Gelişim Günleri

Evrensel ve Bütünsel Gelişim Derneği’nin (Danışder) “Danışder Gelişim Günleri” kapsamında bu ayki konuğu Psikiyatri Uzmanı Dr. İbrahim Afif Karakılıç oldu.
 Tarih: 27-02-2023 00:54:52
Danışder Gelişim Günleri

Danışder’in farklı konularda hem üyelerini hem de vatandaşları bilgilendirmek için her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği “Danışder Gelişim Günleri” kapsamında bu ayki söyleşisi deprem felaketi nedeniyle oluşabilecek Travma Sonrası Stres Bozuklukları ve duygu durumu değişiklikleri oldu. Psikiyatri uzmanı Dr. İbrahim Afif Karakılıç, ülkemizi etkileyen deprem felaketinden ötürü travma sonrası oluşabilecek duygu durumları ile ilgili önemli bilgiler verdi. Önemli konuların ele alındığı söyleşi interaktif şekilde gerçekleşti.

Danışder Başkanı Gülsün İcik Yılmaz, deprem felaketi sonrası onbinlerce kişinin olumsuz etkilendiğini belirtti. Dernek olarak her ay farklı konulara eğildiklerini vurgulayan Yılmaz, “Bu ayki söyleşimizde deprem nedeniyle travma sonrası oluşabilecek duygu durumlarını değerlendirdik. Kıymetli bilgiler veren sayın hocamız İbrahim Afif Karakılıç’a çok teşekkür ederiz” dedi. Yılmaz, Bursa’ya getirilen depremzedelere dernek olarak gönüllü psikolojik destek de verdiklerini sözlerine ekledi.

Söyleşinin ardından Başkan Gülsün İcik Yılmaz, Dr. İbrahim Afif Karakılıç’a plaket verdi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNCEL Haberleri
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI