Filenin Sultanları evinde galip!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin 5. haftasında Sinan Erdem Spor Salonu'nda ağırladığı Dominik Cumhuriyeti'ni 3-0'lık net bir skorla mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü.
 Tarih: 18-06-2025 22:35:05
Filenin Sultanları evinde galip!

Voleybol Milletler Ligi'nin Çin'de oynanan ilk haftasını yenilgisiz tamamlayan Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı, 2. haftayı evinde oynadı. Filenin Sultanları, Sinan Erdem Spor Salonu'nda Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya geldi.

EN SKORER OYUNCU VARGAS OLDU

Filenin Sultanları, geriye düştüğü ilk seti 26-24 önde tamamlayarak durumu Dominik Cumhuriyeti karşısında 1-0'a getirdi. İkinci set Yaprak Erkek'in 5-0'lık servis serisiyle başladı. Dominik Cumhuriyeti, farkı kapatarak skoru 8-10'a getirdi. Bir süre başa baş devam eden sette Melissa Vargas'ın servis turuyla Türkiye, 17-14 öne geçti. İkinci seti de 19-25 kazanan Filenin Sultanları, maçta durumu 2-0'a getirdi. Üçüncü sette de üstün bir oyun sergileyen Filenin Sultanları, son seti de 26-28 kazanarak Dominik Cumhuriyeti'ne set vermeden evindeki ilk maçı 3-0 kazandı. Takımın en skorer oyuncusu 16 sayıyla Melissa Vargas oldu. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Voleybol Milletler Ligi'nin İstanbul etabında üç maça daha çıkacak. Ay-yıldızlılar, şampiyonluk yolundaki hedefleri doğrultusunda İstanbul'da Kanada, Güney Kore ve Brezilya ile zorlu mücadelelere imza atacak.

MERVE DENİZ EKİCİ / BURSADA BUGÜN

  Kaynak: BURSADA BUGÜN
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI