Hatay ve Malatya'da korkutan depremler

Sabah saatlerinde peş peşe depremler meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre saat 05.18'de Akdeniz'de, Muğla Datça'nın 224.61 km açıklarında 4.3 büyüklüğünde, saat 07.15'te Akdeniz'de, Hatay Samandağ'ın 04.82 km açıklarında 3.9 büyüklüğünde ve saat 07.56'da Malatya Pütürge'de 4.3 büyüklüğünde depremler meydana geldi.
 Tarih: 03-08-2023 08:41:53
Hatay ve Malatya'da korkutan depremler

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre ilk olarak sabah saat 05.18'de Akdeniz'de Muğla Datça'nın 224.61 km açıklarında 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.94 km olarak kaydedildi.

Ardından saat 07.15'de yine Akdeniz'de Hatay Samandağ'ın 04.82 km açıklarında 3.9 büyüklüğünde deprem oldu. Bu depremin derinliği ise 7 km olarak açıklandı.

Son olarak saat 07.56'da Malatya Pütürge'de 4.3 büyüklüğünde bir deprem oldu. Depremin derinliği 7.04 km olarak kaydedildi. Deprem, Malatya ve ilçelerinden de hissedildi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk olmadığı öğrenildi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNCEL Haberleri
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI