İstanbul'da PKK/KCK operasyonu: 3 kişi tutuklandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından bölücü terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik olarak düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 3'ü tutuklanarak ceza evine gönderildi.
 Tarih: 30-10-2023 20:44:15   Güncelleme: 31-10-2023 08:35:15
İstanbul'da PKK/KCK operasyonu: 3 kişi tutuklandı

İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 27 Ekim'de İstanbul ve Bitlis'te 8 adrese yapılan operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların PKK/KCK terör örgütü KCK/TDÖ Siyasal alan yapılanması içerisinde faaliyet yürüttükleri öğrenildi. Gözaltına alınanların, sahte pasaport ve evrak hazırlayarak teröristleri kaçak yollardan yurt dışına çıkardıkları belirlendi. Yapılan operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal, 1 adet 7.65 çapında ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 2 adet şarjör, 15 adet 7.65 fişek, 2 adet 9 mm fişek, çok sayıda örgütsel doküman bulundu.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 7 kişiden 3'ü serbest bırakılırken bir kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Mahkeme 3 kişi hakkında ise tutuklama kararı verdi.

  Kaynak: www.milliyet.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNCEL Haberleri
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI