'Üniversiteler kasım ayında yüz yüze eğitime geçebilir'

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle uzaktan eğitim veren yükseköğretim kurumlarının 2 Kasım 2020'de açılabileceği iddia edildi.
 Tarih: 18-10-2020 01:22:23   Güncelleme: 18-10-2020 01:27:23
'Üniversiteler kasım ayında yüz yüze eğitime geçebilir'

Üniversitelerde yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı öğrenciler tarafından merak edilen konuların başında geliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2020-2021 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni'nde konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Bu gelişmenin hemen ardından Üniversiteler ne zaman açılıyor? sorusu art arda sorulmaya başlandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN YÜZ YÜZE EĞİTİM AÇIKLAMASI

Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 2020-2021 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni'nde konuştu.

Üniversitelerin yeni akademik yılının, hayırlara vesile olmasını dileyen Erdoğan, koronavirüs salgını sebebiyle bir hayli zor şartlarda yürütülüyor olsa da akademik eğitimin kesintisiz devam etmesinin önemini vurguladı.

Uzaktan eğitim tecrübesinin değerli olduğunu ancak örgün eğitimin yerini tutmayacağını belirten Erdoğan, "İnşallah mümkün olan en kısa sürede, diğer eğitim öğretim kademelerinde olduğu gibi yükseköğretimde de yüz yüze eğitim öğretimi başlatmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

  Kaynak: www.milliyet.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER EĞİTİM Haberleri
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI