15 ilde yapılan Narkogüç operasyonlarında 199 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 ilde yapılan Narkogüç operasyonları kapsamında 199 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlarda 4.5 ton uyuşturucu ve 64 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.
 Tarih: 11-11-2023 09:10:37   Güncelleme: 11-11-2023 10:11:37
15 ilde yapılan Narkogüç operasyonlarında 199 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 15 ilde yapılan Narkogüç Operasyonları kapsamında zehir tacirleri ve bunların taşeronu sokak satıcısı 199 şüpheli yakalandığını belirterek 58 kg kokain olmak üzere toplam, 4,5 ton uyuşturucu madde ve 64 bin 800 adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini açıkladı.

ÇOK SAYIDA ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Bakan Yerlikaya operasyonlarla ilgili şu bilgileri verdi: "Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda; 3 ton 500 kg esrar, 504 bin kök kenevir, 218 bin kök skunk ele geçirildi.11 şüpheli zehir taciri yakalandı.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce yapılan operasyonda, 259,5 kg skunk ele geçirildi. 3 şüpheli zehir yakalandı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda; Muhtelif miktarda metamfetamin ve uyuşturucu hap ele geçirildi.16 şüpheli zehir taciri ve onların taşeronu sokak satıcısı yakalandı.

"ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ"

Operasyonları yapan Kahraman Jandarmamızı ve Polisimizi tebrik ediyorum. Milletimizin desteği ve duası sizinle. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz."

  Kaynak: www.haberler.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNCEL Haberleri
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI