Bursa 1/100000 Çevre Düzeni Planı ve 2040 Yılı (Özel Haber)

Bursa eski Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi Cemil Aydın, gündem yaratacak sorularını dile getirirken, ‘Ortak akıl Ortak İrade’ çağrısında bulundu….
 Tarih: 19-06-2021 13:42:50
Bursa 1/100000 Çevre Düzeni Planı ve 2040 Yılı (Özel Haber)

Bshaberler / Sevinç Çelebi

Bursa eski Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi Cemil Aydın, başta Turan Köy ve civarına uygulamaya konulan yeni organize sanayi bölgeleri hakkında görüş bildirirken, Tarım ve D.S.İ Genel Müdürlüklerinin bu hususta görüşlerinin alınıp alınmadığını ve bu durumdan kamuoyunun bilgisi olup olmadığını sorgularken bunun yanında daha bir çok konuya değindi. İşte Aydın’dan soru bombardımanı….

Aydın: “Turan Köy ve civarına yeni organize sanayi bölgeleri uygulamaya konulurken şehir dinamikleriyle istişare edilip, başta Tarım Müdürlüğü olmak üzere Karayolları ve D.S.İ Genel Müdürlüklerinin görüşü alınmış mıdır?

Bu görüşlerden kamuoyunun bilgisi var mıdır?

Epey süredir gündemde olan 2040 yılını hedefleyen Bursa 1/100000 Çevre Düzeni Planında tüm Bursa mutabık mıdır?

Teknik Odaların itirazları mevcut mudur?

Alt Belediye Başkanlık ve meclislerinin bölgeleriyle ilgili görüş ve önerileri alınmış mıdır?

Şehrin batı kısmı da sanayi ve uydu kent planlamaları ile karşı karşıya olup;

Ortak akıl, ortak irade...”dedi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER BURSA Haberleri
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI