Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın Oğlu Evlendi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın oğlu Safa Hilmi Aktaş, Bedriye Taç ile evlendi. Nikah törenine birçok siyasetçi ve davetli katıldı.
 Tarih: 03-09-2023 10:30:49   Güncelleme: 03-09-2023 13:56:49
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın Oğlu Evlendi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın yüksek mimar oğlu Safa Hilmi Aktaş (28)  ile avukat Bedriye Taç'ın (28) Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'ndeki (GUHEM) düğün töreni, Bursa siyaseti ve iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Nikah törenine AK Parti Genel Başkan Vekili ve Bursa Milletvekili olan Efkan Ala, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Zengin, AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik,  AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Lokman Ertürk, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Eski TBMM  Başkanı Bülent Arınç, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, eski Başbakan Yardımcılarından Hakan Çavuşoğlu, Sebahattin Öztürk, Cavit Çağlar'ın da aralarında bulunduğu siyasetçiler ile çok sayıda davetli kaltıldı.

Alinur Aktaş'ın, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kendisinin kıydığı nikah töreninde, Safa Hilmi Aktaş ile Bediye Taç Aktaş'a evlilik cüzdanını, Eski TBMM Başkanı  Bülent Arınç teslim etti.

  Kaynak: www.haberler.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER BURSA Haberleri
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI