Bursa Milletvekili Büyükataman'dan Dervişoğlu'na sert tepki: "Boşa kürek çekiyor"

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, İP'li Müsavat Dervişoğlu'nun TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı açıklamalara ilişkin sosyal medya hesabından yazılı açıklama yaptı.
 Tarih: 05-11-2025 14:27:13
Bursa Milletvekili Büyükataman'dan Dervişoğlu'na sert tepki:

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, İP'li Müsavat Dervişoğlu'nun TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı açıklamalara ilişkin sosyal medya hesabından yazılı açıklama yaptı. Büyükataman, Dervişoğlu'nun Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne "iftiralarla saldırdığını" belirterek, "Emperyalizmin çürük İP'inin Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu bugün gerçekleştirdiği grup toplantısında Türkiye Cumhuriyeti Devletine iftiralarla saldırarak terörle pazarlık yapıldığını iddia etmiştir. Ayrıca Terörsüz Türkiye hedefimizi karalamaya yeltenmiş, haddini aşarak Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'yi hedef almıştır. Dervişoğlu şunu iyi anlamalıdır; Türk Devleti terör örgütü ile pazarlık yapmamış ve asla yapmayacaktır." ifadelerini kullandı.

"DEVLET TERÖRİSTLE PAZARLIK YAPMAZ"

Büyükataman, Dervişoğlu'nun "siyasi menfaat uğruna devletin itibarını hedef aldığını" savunarak, TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu'nun çalışmalarının "şeffaf şekilde yürütüldüğünü" vurguladı.

"Devletin teröristle pazarlık yapmayacağını kendisi de gayet iyi bilmesine rağmen, siyasi menfaat devşirmek uğruna devletimizi lekelemeye, Terörsüz Türkiye hedefini karalamaya çalışmaktadır. TBMM'de kurulan komisyonun amacı bellidir. Toplumun tüm kesimleri dinlenmiş ve süreç şeffaf bir şekilde yürütülmüştür."

MHP'li Büyükataman, İYİ Parti'nin "geçmişte terör örgütlerine taviz veren çevrelerle aynı çizgide olduğunu" öne sürerek, "Üç beş koltuk fazla kapmak için Türkiye düşmanlarına teslimiyetçi bir anlayışla yanaştılar" ifadelerini kullandı. Büyükataman, "Müsavat Efendi'nin iftiralarının millet nazarında hiçbir itibarı yoktur. İP, emperyalizmin gizli emelleriyle aynı çizgidedir. Müsavat Dervişoğlu, emperyalizmin sandalında boşuna kürek çekmektedir. Terörsüz Türkiye hedefi; tavizsiz, pazarlıksız ve hiçbir teslimiyete geçit vermeden ilerleyen milli bir ülküdür." dedi.

  Kaynak: BURSADA BUGÜN
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER BURSA Haberleri
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI