Gülbahçespor Kulübü’nün sporcularının yanı sıra sporseverlerin de antrenman ve müsabakaları daha rahat ortamda yapabilmelerini sağlamak adına yapılan çalışma kapsamında mevcut zemin değiştirilerek suni çim ile halı saha zemini yapıldı.
40 metre uzunluğunda ve 25 metre eninde olan futbol sahasının yenilenmesi için Osmangazi Belediyesi'nden 400 bin TL kaynak kullanıldı.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, spor alanında ciddi yatırımlar yaptıklarını belirterek, mahallelere yeni spor alanları kazandırırken, mevcut sahaların da fiziki kalitesini arttırdıklarını söyledi. Amatör spor kulüplerini her zaman destekleyeceklerini belirten Başkan Dündar, "Destek bizden, başarı gençlerimizden” dedi.
Gülbahçespor Kulübü yöneticileri ve sporcuları da, Başkan Dündar'a desteklerden ötürü teşekkür etti.