Bursalılar dikkat! Kar beklerken, aşağıdan bambaşka bir hava geliyor...

Türkiye, Afrika üzerinden gelecek olan ılık hava dalgasının etkisi altına giriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre hava sıcaklıklarının hafta ortasından itibaren artarak ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
 Tarih: 03-03-2025 23:33:01
Bursalılar dikkat! Kar beklerken, aşağıdan bambaşka bir hava geliyor...

Türkiye, hafta ortasından sonra Afrika üzerinden gelecek olan ılık hava dalgasının etkisi altına giriyor. Meteoroloji ile ilgili güncel verileri takip eden Hava Forum'un sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre bu hava dalgası  kış boyunca kara hasret kalan Bursalılar da adeta bahar havası yaşatacak.

AFRİKAMSI HAVA GELİYOR

Tatil için Türkiye'ye gelme hazırlığı yapan yapay zekayla oluşturduğu bir deve videosu paylaşan Hava Forum, "Yurdumuz hafta ortasından sonra minik ılık bir Afrikamsı hava dalgasının etkisine girecek. Cuma günü Adana 28°, Antalya 26°, İzmir 23°, Bursa 23° İstanbul 19°, Gaziantep 23° derecelere ulaşacak!" açıklaması yaptı.

BURSA'NIN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Bursa'da geçtiğimiz hafta etkili olan dondurucu soğuklar, yerini bahar havasına bırakıyor. Hafta başı termometrelerin 14 dereceyi göstermesi beklenirken, ilerleyen günlerde sıcaklığın daha da artarak 20 dereceye kadar çıkacağı tahmin ediliyor.

  Kaynak: SOSYAL MEDYA
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER BURSA Haberleri
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI