SEVİNÇ ÇELEBİ / BSHABERLER
Trendyol 1. Lig’in ikinci haftasında Bursaspor, sahasında Alagöz Holding Iğdır FK’yı 1-0 mağlup etti. Yeşil-beyazlı ekip bu sonuçla lige iki maçta iki galibiyetle başladı.
Karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Mustafa Er ve tecrübeli futbolcu Soner Aydoğdu, mücadeleyi ve takımın performansını değerlendirdi.
.jpg)
“İLK 45 DAKİKA BİZİM ADIMIZA ÇOK OLUMLU GEÇMEDİ”
Mustafa Er, takımın genel performansından memnun olduğunu ancak geliştirmeleri gereken noktalar bulunduğunu belirterek şunları söyledi:
“Bugün çok daha sağlıklı ve iyi bir görüntü vardı. Son dönemdeki gidişat da çok iyi. Bugün özellikle takımın ne kadar etkili olduğunu çok net bir şekilde gördük. İçeride oynayan bir takım olarak oldukça etkiliyiz. Ancak bugün ilk 45 dakika bizim adımıza çok olumlu geçmedi.”
Göreve geldikleri günden bu yana üzerinde durdukları konularla ilgili çalışmaların sürdüğünü ifade eden Er, takım halinde gelişim gösterdiklerini dile getirdi.
“BASKIYI SÜREKLİ HALE GETİRMENİZ GEREKİYOR”
Bursaspor’un oyun anlayışına da değinen Mustafa Er, topa sahip olduklarında kaleciden forvete kadar tüm oyuncuların oyuna katkı vermesini istediklerini belirtti.
Er, rakibin savunmaya çekildiği anlarda farklı çözümler üretmeleri gerektiğini vurgulayarak, şampiyonluk hedefi bulunan bir takımın oyunu domine etmesi ve baskıyı sürekli hale getirmesi gerektiğini söyledi.
Mustafa Er, açıklamasının sonunda ise şu ifadeyi kullandı:
“Ancak bugün önemli olan, rakibe pozisyon vermemek ve gol yememekti. Öz eleştirilerimizi yapacağız.”
.jpg)
SONER AYDOĞDU: “EVİMİZİ ÖZLEMİŞİZ”
Bursaspor’un tecrübeli oyuncusu Soner Aydoğdu ise taraftarlarla yeniden buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Aydoğdu, “Evimizi özlemişiz. Burada taraftarlarımızla birlikte tekrar buluştuğumuz için çok mutluyuz. Gerçekten yine içeride çok güzel bir coşku vardı.” dedi.
İlk yarıda iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Aydoğdu, sezon başındaki ilk maçların zor geçebildiğini ifade ederek takımın tempo kazandıkça daha iyi bir görüntü ortaya koyacağına inandığını söyledi.
Aydoğdu, galibiyetin ardından takım arkadaşlarını da kutlayarak, “İnşallah böyle kazanarak devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.