Bursaspor Başkanı Çelik bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kulüp eski yöneticilerinden Nihat Arı'nın alacağı olan 3 milyon 843 bin TL'nin silinmesi hususunda anlaşmaya varıldığını açıkladı.
Bursaspor önceki dönem yöneticisi Nihat Arı'ya alacaklarından feragat ettiği için teşekkür eden Başkan Çelik, bu ve bu gibi girişimlerin nihayetinde toplamda 107 milyon TL'lik yönetici alacağının borç hanesinden silindiğini açıkladı.
İSİM VERMEDEN ALİ AY MESAJI
Bursaspor Başkanı Çelik, sözlerinin en sonunda Bursaspor'dan alacağı kalmış olan tek eski yöneticinin de aynı hassasiyeti göstermesini beklediğini belirtti.
Bursaspor'dan alacaklı olan eski yöneticilerin alacaklarını bırakmasıyla beraber, Bursaspor'dan alacağı olan tek eski kulüp yöneticisi Ali Ay kaldı.
