Bursaspor Divan Kurulu Toplandı: Hedef Kalıcı Süper Lig

Bursaspor Divan Kurulu'nun temmuz ayı olağan toplantısında, yeşil-beyazlı kulübün yeniden yükseliş süreci ve Süper Lig hedefi ön plana çıktı. Divan üyeleri, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak camianın geleceğine ilişkin önemli mesajlar verdi.
 Tarih: 01-07-2026 19:04:13
Bursaspor Divan Kurulu Toplandı: Hedef Kalıcı Süper Lig

Bursaspor Divan Kurulu'nun temmuz ayı olağan toplantısı, Divan Başkanı Gökhan Tuzlacıoğlu başkanlığında Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Toplantının açılışında konuşan Tuzlacıoğlu, Ankara'daki programı nedeniyle toplantıya katılamayan Bursaspor Başkanı Enes Çelik'e ve yeni sezon hazırlıklarına başlayan teknik heyet ile futbolculara başarı dileklerini iletti.

"BİRLİK VE BERABERLİKLE BUGÜNLERE GELDİK"

Geçmişte kulübün zorlu süreçlerden geçtiğini hatırlatan Tuzlacıoğlu, camianın inancını hiçbir zaman kaybetmediğini belirterek, Bursalı sanayici ve iş insanlarının desteği, taraftarın fedakârlığı ve yönetimin özverili çalışmaları sayesinde Bursaspor'un yeniden ayağa kalktığını söyledi.

SEDAT ÖZDEN: "HEDEFİMİZ SÜPER LİG'DE KALICI OLMAK"

Toplantıda söz alan Bursaspor'un efsane kaptanlarından Sedat Özden ise, yeşil-beyazlı kulübün yeniden yükselişinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Arka arkaya kazanılan şampiyonluklarla Bursaspor'un yeniden ayağa kalktığını belirten Özden, "Bundan sonraki hedefimiz, bir daha geriye dönmemek kaydıyla Bursaspor'u yeniden Süper Lig'e taşımak ve orada kalıcı olmasını sağlamaktır." ifadelerini kullandı.

Özden, Bursaspor'un geçmişte olduğu gibi yeniden Türk futbolunda adından söz ettiren ve rakiplerinin çekindiği bir kulüp haline gelmesi temennisinde bulundu.

  Kaynak: BURSADA BUGÜN
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER BURSASPOR Haberleri
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI