Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Küresel bir güce dönüşüyor

İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Türkiye Yüzyılı Buluşmaları Kapanış Programı'na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.
 Tarih: 25-10-2025 16:56:55
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Küresel bir güce dönüşüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Türkiye Yüzyılı Buluşmaları Kapanış Programı'na katıldı.

Programda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

"AZİZ İSTANBUL'DA BİR ARAYA GELMENİN BAHTİYARLIĞINI YAŞIYORUM"

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan satır başları şunlar:

Aziz İstanbullular, kıymetli dava arkadaşlarım, sevgili gençler ve kıymetli hanımefendiler, hepinizi en kalbi duygularımla hürmetle selamlıyorum. Şehirlerin sultanı aziz İstanbul'da sizlerle bir araya gelmenin bahtiyarlığını yaşıyorum.

Edirne'den Hakkari'ye, Trabzon'dan Mersin'e, Muğla'dan Artvin'e, 81 ilimizdeki tüm birimlerimize selamlarımı, sevgilerimi gönderiyorum. Aynı şekilde yurt içi ve yurt dışında farklı mecralardan toplantımızı takip eden her bir kardeşime buradan muhabbetlerimi iletiyorum.

Ülkenin ve dünyanın dört bir yanında davamıza gönülden, hareketimize omuz omuza güç veren yol arkadaşlarımıza, partimizin her bir mensubuna yine sizlerin şahsında canı gönülden şükranlarımı sunuyorum. Salonlara sığmayan bu coşkunuz için sizleri yürekten selamlıyorum.

"YAPARSA AK PARTİ YAPAR DEMİŞTİK, YAPTIK"

Şu anda bulunduğumuz yer yerin 17 kat altında. Belediye başkanlığım döneminde burayı inşa ettik, böyle bir salon hazırladık.  'Yaparsa AK Parti yapar' demiştik ve bu salonu inşa ettik.

Sizlerin heyecanını, sevincini, emeğini gördükçe merhum şairimiz Abdurrahim Karakoç'un şu mısraları hatırıma geliyor; 'Ben milletim uğruna adamışım kendimi. Bir doğrunun imanı bin eğriyi düzeltir. Zulüm Azrail olsa, hep hakkı tutacağım. Mukaddes davalarda ölüm bile güzeldir.'

Gençler; ya siz ne kadar güzelsiniz ya. Allah sizi nazardan saklasın. Şu güzelliğiniz dağları deler, taşar.

"MEVLA BİRLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN"

Millete hizmet yolunda gecesini gündüzüne katan, milletin çizdiği rotadan asla ayrılmayan, mukaddes dava uğruna ölümü göze alan sizler gibi yol arkadaşlarını şahsıma nasip ettiği için Rabbime sonsuz hamdüsenalar olsun.

Mevla birliğimizi, dirliğimizi, şu muhabbetimizi inşallah daim eylesin. Rabbim, zihnimizi, fikrimizi, gayemizi istikamet üzere sabit kılsın.

"VEFAT ETMİŞ YOL ARKADAŞLARIMIZA ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM"

Kurulduğu günden itibaren AK Parti'nin millete hizmet davasını, AK Parti'nin sevda ve hizmet bayrağını tüm Türkiye'de gururla dalgalandıran tüm kardeşlerime kalpten şükranlarımı sunuyorum.

Teşkilatlarımızda görev almış fakat artık aramızda bulunmayan, vefat etmiş yol ve dava arkadaşlarımıza da bu vesileyle Allah'tan rahmet diliyorum.

Kardeşlerim, yoğun ve titiz bir saha çalışmasının nihai değerlendirme toplantısı olarak gördüğüm Türkiye Yüzyılı Buluşmaları Kapanış Programı'nın partimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

"49 GÜNDE 81 İLİMİZİN TAMAMINDA BU ÖNEMLİ TOPLANTILAR TERTİPLENDİ"

49 gün gibi çok kısa bir süre zarfında, 81 ilimizin tamamında, merkez ilçeler de dahil olmak üzere, 973 ilçemizde Türkiye Yüzyılı Buluşmaları'nı başarıyla tertipleyen siz değerli yol arkadaşlarımı özellikle yürekten kutluyorum.

Genel başkan yardımcılarımızdan bakanlarımıza, milletvekillerimizden Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyelerimize kadar, 49 gün boyunca sahada ter döken her bir kardeşimin emeğine sağlık diyor, Rabbim ömürlerini ziyade eylesin. Bu önemli toplantıları koordine eden Teşkilat Başkanlığımızı, Ahmet Büyükgümüş ve ekibini ayrıca tebrik ediyorum.

"ANA MUHALEFET YAPANCILARA ŞİKAYETLER YAPARKEN, BİZ MİLLETİMİZLE KUCAKLAŞTIK"

Gençler, ana muhalefet partisi ülkemizi yabancılara şikayet turları düzenlerken, biz 81 ilimizde, 973 ilçemizde gerçekleştirdiğimiz buluşmalarda milletimizle kucaklaştık.

AK Parti kadroları olarak Türkiye'nin dört bir yanında; esnafından çiftçisine, iş insanından akademisyenine, işçisinden emeklisine kadar son iki ayda yüz binlerce vatandaşımızla bir araya geldik.

  Kaynak: BURSADA BUGÜN
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI