Fenerbahçe tarihi tersten yazdı: 1-2

Süper Lig 30. hafta maçında son sıradaki Gençlerbirliği'ni konuk eden Fenerbahçe, 2-1'lik mağlubiyetle şampiyonluk yolunda telafisi zor bir puan kaybı yaşadı. Kulüp tarihinde en çok (6) iç saha mağlubiyeti yaşadığı sezonu geçiren Fenerbahçe, 21 yıl sonra Gençlerbirliği'ne mağlup oldu ve Beşiktaş derbisi öncesi büyük bir şok yaşadı.
 Tarih: 14-03-2021 21:28:08
Fenerbahçe tarihi tersten yazdı: 1-2

Süper Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe evinde Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup olarak iç sahadaki 4. maçında da galibiyet göremedi.

 

Sarı-lacivertliler Kadıköy’de 24. haftada Galatasaray’a 1-0, 26. haftada Göztepe’ye 1-0 kaybetmiş, 28. haftada Antalyaspor ile 1-1 berabere kalmıştı.

Fenerbahçe, 30. haftada Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup olarak Kadıköy’de 4 maç üst üste kazanamamış oldu.

 

Fenerbahçe; 1968-69, 1987-88 ve 1992-93 sezonlarında kendi evinde 5 kez yenilirken bu sezon 6 kez iç sahada mağlubiyet aldı.

 

KADIKÖY'DEKİ 6 YENİLGİ

 

Fenerbahçe-Konyaspor: 0-2

Fenerbahçe-Beşiktaş: 3-4

Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor: 0-3

Fenerbahçe-Galatasaray: 0-1

Fenerbahçe-Göztepe: 0-1

Fenerbahçe-Gençlerbirliği: 1-2

(NTV)

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI