Güney Afrika'da dev dalgalar tüm kıyı şeridini savaş alanına çevirdi! 1 kadın yaşamını yitirdi

Güney Afrika Cumhuriyeti'nde dev dalgalar, sahildeki ev ve dükkanları yerle bir etti. Araçlar suda sürüklenirken, deniz kenarındaki bir restoranın savaş alanına döndüğü anlar kayıt altına alındı.
 Tarih: 18-09-2023 13:23:16   Güncelleme: 18-09-2023 13:30:16
Güney Afrika'da dev dalgalar tüm kıyı şeridini savaş alanına çevirdi! 1 kadın yaşamını yitirdi

Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Western Cape eyaletinde oluşan dev dalgalar kıyı şeridini vurdu. Park halindeki araçlar denize sürüklenirken, bir kadın ise hayatını kaybetti. Görüntülerde dalgaların sahildeki bir restoranı da yerle bir ettiği görülüyor.

HER YER SULAR ALTINDA KALDI

Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Western Cape eyaletinde hafta sonu oluşan şiddetli rüzgarlar ve dev dalgalar büyük paniğe neden oldu. Dalgaların kıyı şeridini vurması sonucu sokaklar sular altında kaldı, park halindeki araçlar sürüklendi. Sahildekiler korku dolu anlar yaşarken çevredeki evleri, restoran ve kafeleri de su bastı.

93 YAŞINDAKİ KADIN YAŞAMINI YİTİRDİ

Ulusal Deniz Kurtarma Enstitüsü (NSRI) tarafından yapılan açıklamada, George kentinde cumartesi günü dev dalgaların bir otoparkı vurması sonucu 93 yaşındaki bir kadının hayatını kaybettiği belirtildi. Ulusal Meteoroloji Enstitüsü, 3 bin kilometrelik kıyı şeridi için üç günlük uyarı yayınladı, bölgedeki birçok plaj da kapatıldı.

  Kaynak: www.haberler.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER DÜNYA Haberleri
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI