İnsan sağlığı bir kez daha hiçe sayıldı! Kaçak tavuk operasyonunda şoke eden görüntü

Bursa’da zabıta ekipleri, gecekondudan dükkana dönüştürülen merdiven altı işletmede tavukları parçalayarak piyasaya süren yabancı uyruklu kişileri yakaladı. Baskında ortaya çıkan manzara görenleri şaşkına çevirdi.
 Tarih: 12-02-2022 06:01:51   Güncelleme: 12-02-2022 08:38:51
İnsan sağlığı bir kez daha hiçe sayıldı! Kaçak tavuk operasyonunda şoke eden görüntü

Ruhsatsız ve hijyenik olmayan ortamda tavukların parçalara ayrılarak piyasaya sürüldüğü ihbarını alan Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Osmangazi İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevlileri ile birlikte Küçükbalıklı Mahallesi 2. Uluferdi Sokak'ta gecekondudan bozma merdiven altı işletmeye baskın düzenledi.

İNSAN SAĞLIĞI HİÇE SAYILDI

Mezbelelik haldeki kesimhaneye yapılan operasyonda halk sağlığını hiçe sayarak kaçak olarak tavuk parçalama işlemi yapan yabancı uyruklu kişiler yakalandı. Baskında ortaya çıkan manzara ise görenleri şaşkına çevirdi. Kaçak işletmedeki sağlıksız koşullar, insan sağlığının nasıl hiçe sayıldığını bir kez daha gözler önüne serdi.

TEZGAH ADETA MİKROP YUVASI

Hiçbir hijyen koşulunun uygulanmadığı kesimhanede tavukların mikrop yuvası haline dönen tezgah üzerinde parçalara ayrıldıktan sonra piyasaya sürüldüğü öğrenildi. Operasyonda ele geçirilen tavuklar imha edilmek üzere ekiplerce toplatılırken, kaçak kesim yapan zanlılar hakkında cezai işlem uygulandı.

  Kaynak: www.haberler.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER BURSA Haberleri
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI