İstiklal Caddesi'ndeki patlamaya ilişkin ilk tespit; bırakılan çanta

İstanbul'daki İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada can kayıpları yaşandı. Feci patlama güvenlik kamerasına da yansırken, ilk belirlemelere göre patlamanın bir kadın tarafından bırakılan çantadan kaynaklandığı belirtildi.
 Tarih: 13-11-2022 21:55:23   Güncelleme: 14-11-2022 00:55:23
İstiklal Caddesi'ndeki patlamaya ilişkin ilk tespit; bırakılan çanta

Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki patlamaya ait görüntülere göre; 16.13'te kadın olduğu değerlendirilen bir kişi vatandaşların arasından geçerek banka çanta bırakıyor. Şüpheli kişi, çantayı koyduktan sonra uzaklaşıyor.

BİRKAÇ DAKİKA BANK ÜZERİNDE DURDUKTAN SONRA PATLADI

Çanta bir süre bankta sahipsiz kalıyor. Birkaç dakika sonra ise patlama meydana geliyor. İlk belirlemelere göre; patlamanın şüphelisi olarak bu kadın gösteriliyor.

6 ÖLÜ, 81 YARALI VAR

Öte yandan patlamaya ilişkin son bilgileri Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "4'ü olay yerinde olmak üzere 6 kişiyi kaybetmiş bulunuyoruz. 2'si ağır olmak üzere 81 yaralımız var. Biz kararlıyız. Bu olayların arkasında her kim varsa sonuna kadar, sınırların içinde değil dünyanın öbür ucuna da gitse bunlara ulaşılacaktır. Bu olayı çok yakında çözeceğiz. Bu tetikçilerin arkasında kim varsa hesabı sorulacaktır." ifadelerini kullandı.

  Kaynak: www.haberler.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNCEL Haberleri
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI