Muharrem İnce'yi canlı yayında kızdıran soru: Saygısızlık bu

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, katıldığı bir canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı. İnce, "Adaylıktan çekilmeyi düşünür müsünüz?" sorusuna sert tepki göstererek, "Ne demek çekilse ya. Böyle bir şey olabilir mi? Bu çok anti demokratik bir şey. İnsani değil bu. Demokratik hakkımı kullanıyorum. Peki 2018'de niye çekilmedi Meral Akşener. Bana gelince çekilsin. Böyle bir şey olabilir mi? Seçime gidiyoruz, oy pusulaları basıldı. Saygısızlık bu" dedi.
 Tarih: 19-04-2023 09:48:55   Güncelleme: 19-04-2023 10:08:55
Muharrem İnce'yi canlı yayında kızdıran soru: Saygısızlık bu

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Sözcü TV'de katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Program sırasında Muharrem İnce'ye "Adaylıktan çekilmeyi düşünür müsünüz?" diye soruldu.

"BÖYLE BİR ŞEY OLABİLİR Mİ?"

Bu soruya sert tepki veren İnce, şunları söyledi: "Ne demek çekilse ya. Böyle bir şey olabilir mi? Bu çok anti demokratik bir şey. İnsani değil bu. Bu tam bir ihale mafyası yöntemi. Demokratik hakkımı kullanıyorum. 114 bin kişi seçim kuruluna gitmiş imza vermiş.

"SAYGISIZLIK BU"

Peki 2018'de niye çekilmedi Meral Akşener. Temel Karamollaoğlu madem o kadar çok biliyor niye benim lehime çekilmedi. Kılıçdaroğlu o zaman niye Meral Hanım'dan çekilmesini istemedi. Bana gelince çekilsin. Böyle bir şey olabilir mi? Seçime gidiyoruz, oy pusulaları basıldı. Saygısızlık bu."

  Kaynak: www.haberler.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNCEL Haberleri
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI