Ömer Çelik: İYİ Parti'ye yapılan saldırıyı lanetliyoruz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına yapılan saldırıyı lanetlediklerini belirterek, "Siyaset kurumuna dönük her türlü taciz ve saldırının karşısındayız. Hiçbir provokasyon ve saldırı amacına ulaşamaz." açıklamasında bulundu.
 Tarih: 31-03-2023 14:42:14
Ömer Çelik: İYİ Parti'ye yapılan saldırıyı lanetliyoruz

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasının camına kurşun isabet etmesine yönelik AK Parti cephesinden açıklama geldi.

Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "İYİ Parti İstanbul il binasına yapılan saldırıyı lanetliyoruz." diyerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

"Siyaset kurumuna dönük her türlü taciz ve saldırının karşısındayız. Hiçbir provokasyon ve saldırı amacına ulaşamaz." mesajını da veren Sözcü Çelik'in Meral Akşener'in açıklamalarına tepki gösterdi.

Çelik, "Siyaset kurumunun bu saldırılara karşı kararlı ve sağduyulu bir duruş göstermesi önemlidir. Buna karşın Akşener'in bu saldırıdan sonra Cumhurbaşkanımızı suçlayan açıklaması ise sorumsuz ve provokatif bir yaklaşımdır. Akşener'in Cumhurbaşkanımıza dönük kullandığı yakışıksız ve provakatif dili kınıyoruz" ifadelerine yer verdi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI