Özel Haber: Sevinç Çelebi
2001 yılında kurulan Tunaboylular ve Deliormanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği yeni yönetimi ile beraber adından söz ettirmeye devam ediyor.
Bulgaristan’dan olup da farklı sebeplerle Bursa’da olduğu gibi, Türkiye’nin dört bir köşesinde bulunan soydaşları bir araya getirmek, tanıştırmak ve kaynaştırmak amacıyla Bursa merkezde kurulmuş olan, Tunaboylular ve Deliormanlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin yönetimi çalışmalarıyla ve yaptıkları ile göz dolduruyor.
Bursa Osmangazi İlçesinin Esentepe Mahallesinde, halkın refahını arttırmak amacıyla kurulan Tunaboylular ve Deliormanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, tamamen yenilenmiş Dernek Binasının bahçesinde düzenlenen törenle, türküler ve şiirler eşliğinde ikinci kez hizmete açıldı.
Açılışa; Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yanı sıra siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
.jpg)
Kurdela güzel dileklerle kesildi
BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ GÜCLENDİRİYORUZ
Derneğin açılış töreninde konuşan Tunaboylular ve Deliormanlılar Dernek Başkanı Süleyman Ulusoy: “Yeni oluşumlarla birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyoruz. Sil baştan yenilenmiş binamız da bu oluşumlardan biridir. Derneğimizin kapıları herkese açıktır. Ziyaretimize geldiğinizde binamızın duvarlarında Balkanlara ait resimler göreceksiniz. Koca Yusuf’tan, 1989 göçüne, Şumnu Tombul Cami’den, Mustafa Kemal’e kadar birçok resim karşılayacak sizi.
Derneğe ait olan bahçemiz yeşillikler içerisinde… Öyle ki… Deliorman gelebilir aklınıza…

Misafirler kapıda yöresel kıyafetlerle karşılandı
Bugüne dair mutluluğumuz herhalde gözlerimizden okunuyor. 2001 yılında kurulmuş derneğimizin bugün yeni haliyle, yenilenmiş yüzüyle tekrar Bursalıların önüne çıkmak bizim için hem onur hem de gurur kaynağıdır. Bugün aslında ikinci açılış gerçekleştiriyoruz. Binamız malum 2011-2012 yılında yapılmış olsa da zaman içerisinde ciddi anlamda yıpranmıştı. Bu nedenle dernek binamızın yeniden nefes alabilmesi için dışı gibi içi de A’dan Z’ye yenilenmiştir.
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
| Takım | O | G | M | B | A | Y | P | AV |
|---|
| Takım | O | G | M | B | A | Y | P | AV |
|---|
| Takım | O | G | M | B | A | Y | P | AV |
|---|
| Takım | O | G | M | B | A | Y | P | AV |
|---|
| Tarih | Ev Sahibi | Sonuç | Konuk Takım |
|---|
| Tarih | Ev Sahibi | Sonuç | Konuk Takım |
|---|
| Tarih | Ev Sahibi | Sonuç | Konuk Takım |
|---|
| Tarih | Ev Sahibi | Sonuç | Konuk Takım |
|---|