NAZAN BOZAN
İlk Metin Özülkü sahne alıyor muhteşem yorumu ile.
Eda- Metin Özülkü çiftini, sahnedeki doyumsuz sohbetlerini ve performanslarını izlemeyi severim hatta büyük bir keyif alırım.
Bu sefer de öyle oldu.
Caddebostan CKM'de 90'lar konseri vardı evvelsi gece.
Pandemi öncesi çıktıkları turnede bir gün de Bursa'da çok geniş bir kadro ile konser vermişlerdi. Sıcak bir yaz günü İstanbul'da olmama rağmen programımı hızlıca kesip sevgili dostum, sırdaşım, medya danışmanım Yaşar Şenyüz'ün davetiyle İstanbul'dan Bursa'ya adeta uçarak gelmiş, konsere yetişmiş Yeşim Salkım, Ferda Anıl Yarkın, Ümit Sayın, Reyhan Karaca, Jale, Asya, Sibel Alaş, Eda- Metin Özülkü'nün canlı performanslarını izlemiştim.
Bu kez tam tersi oldu.
Yaşar Şenyüz pandemi sonrası CKM'deki ilk konserlerine davet edince hafta sonu karlı bir Bursa sabahından İstanbul'a geldim.
İstanbul'da çokça danışmanlık hizmeti verdiğim için hem iş hem etkinlik takvimim yoğunlaşıyor.
Bu konser can simidi gibi geliyor bu kez. Soluklanma, dostlarla buluşma, keyif, mutluluk bir arada yaşanıyor.
Yaşar bey ve Eva ile Bağdat Caddesi üzerinde sözleşiyoruz.
Birlikte önce güzel bir yemek yiyip, görüşmediğimiz aylar boyunca yaşananları tekrar gözden geçiriyoruz.
Yazdığım kitabım için de danışmanım kendisi. Koçluğa başlama sebebim, etkinliklerimde bannerlarımı hazırlayan reklamcım, organizasyonlarda rehberim.
Bilenler bilir o Türkiye'nin en ünlü moda fotoğrafçısıdır.
Arzu edenler Instagram ve sosyal medya hesabından bakabilirler, "bir insan bu kadar mı iyi bakış açısına sahiptir, bu kadar mı iyi pozlar yakalar" dedirten cinsinden.
Artık nasıl bakıp nasıl görüyorsa o kadar da güzel yüreğe sahiptir.
Güzel bakan güzel görür sözünün tam oturmuş şeklidir.
Eva ile ilk karşılaşmamız, uzun zamandır güzel bir birliktelikleri var ama karşılaşmak kısmet olmamıştı.
Bu gece keyifli bir yemek, tanışma kısmından sonra konsere geçiyoruz.
Yaşar bey (dolayısıyla ben ve Eva'da) konserin onur konuğu.
Hak edilmiş bir gururu yaşıyor dün gece.
Konserin ilk yarısı her sanatçının çıktığı yıllarda hit olan parçaları ile sahne aldığı performansları, ikinci yarısında ise birlikte seslendirdikleri parçalar var. Metin Özülkü her parçanın arasına eklediği minik söyleşileri esprileriyle vazgeçilmez olmanın, 30 yıl sahnelerde kalmanın nasıl bir sanatçılıktan geçtiğini yaşatıyor seyircilere..
Salon hınca hınç dolu, oysa bilet fiyatları azımsanmayacak bir rakam.
Yine de hiç boş koltuk yok.
Üstelik aynı kadro yıllardır Türkiye'yi dolaşıyor, İstanbul'un her köşesinde 90'lar adıyla konser veriyor.
Hızla tüketen toplum olarak Türkiye'de güzel ve kaliteli işler üretildiğinde tüketilmediğini gösteriyor bu gece aslında bizlere.
Halâ aynı keyif ve istek ile konser salonunu dolduruyorsa insanlar, birlikte söyleniyorsa tüm şarkılar ve konser sonu İzmir marşı ile tüm salonun hep bir ağızdan söylediği coşkuyla bitiyorsa güzel bakan güzel gören insanların sayesinde.
Sizler hep sahnede kalın, hep gönüllerimizde.
Tıpkı her İzmir Marşı'nda Devleşen Atatürk Sevgisi gibi...
| Takım | O | G | M | B | A | Y | P | AV |
|---|
| Takım | O | G | M | B | A | Y | P | AV |
|---|
| Takım | O | G | M | B | A | Y | P | AV |
|---|
| Takım | O | G | M | B | A | Y | P | AV |
|---|
| Tarih | Ev Sahibi | Sonuç | Konuk Takım |
|---|
| Tarih | Ev Sahibi | Sonuç | Konuk Takım |
|---|
| Tarih | Ev Sahibi | Sonuç | Konuk Takım |
|---|
| Tarih | Ev Sahibi | Sonuç | Konuk Takım |
|---|