Yıldırım’da, cumhuriyet coşkusu sporla buluşturdu.

Yıldırım belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen iller arası serbest stil u-10 ve u-12 yaş cumhuriyet kupası’na damga vuran yıldırımlı güreşçiler, 12 madalya kazanarak takım halinde şampiyon oldu.
 Tarih: 28-10-2025 10:41:59
Yıldırım’da, cumhuriyet coşkusu sporla buluşturdu.

Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde, düzenlenen turnuvaya 15 ilden 350 sporcu katıldı. Yıldırımlı güreşçiler çıktıkları müsabakalarda 12 madalya kazanırken, Yıldırım Belediyespor turnuvayı takım halinde şampiyon olarak tamamladı.

‘BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN’

Sporun birleştirici gücüne vurgu yapan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Cumhuriyetimizin 102. yılını büyük bir gururla kutlarken, bu ruhu geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla paylaşmak bizim için büyük bir mutluluk. Yıldırım Belediyesi olarak, sporu sadece bir yarış değil; disiplin, ahlak ve kardeşlik bilinciyle yetişen genç nesillerin gelişim alanı olarak görüyoruz. Bu turnuvada emeği geçen tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum. Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılan tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

  Kaynak: BÜLTEN
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER BURSA Haberleri
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI